Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανακοινώνει τους υποψηφίους συμβούλους του ο Δημήτρης Βασιλείου

- Advertisement -

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Δημήτρης Βασιλείου θα παρουσιάσει την Ιδρυτική Διακήρυξη της παράταξης, τους άξονες του προγράμματός της καθώς και τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Την Κυριακή 24/3 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Μαντάς, στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και το 2014 είχε ανακοινώσει την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές ο Κος Βασιλείου, μα στην πορεία εγκατέλειψε την προσπάθεια. Λέτε αυτή την φορά να καταφέρει να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο σε όλη την επικράτεια του δήμου μας?

  2. ΦΙΛΕ JOLE7 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΚΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 80 ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΜΗ ΞΑΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΙΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΓΡΙΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΑ ΛΕΩ, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΨΗΦΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΗ ΑΥΤΗ.

  3. Αυτό με τα φυλλάδια πεταγμένα στο δρόμο δείχνει στοιχεία “παλιών εποχών” κ καταγράφεται στα μείον, του Κου Βασιλείου.Επίσης στα μείον θα προσθέσω κ τα επιθετικά απαντητικά σχόλια σε όποια ανάρτηση γράφει κάτι που δεν του αρέσει.Λαγός της κυρα-Μάρως ε? Μάλιστα…. καλά είναι να βγαίνουν στη φόρα αυτά για να μαθαίνει ο κόσμος, ειδικά στην περιφέρεια του δήμου μας, κ να πράξει ανάλογα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog