Γιώργος Γκιώνης : Oχι στην αναγκαστική διαχείριση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ από τον εργολάβο

2019-03-20T23:11:10+03:0020 Μαρ 2019 | 23:11|Κατηγορίες: Δημοτικά Συμβούλια, ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: |0 Σχόλια

Συζήτηση έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, για την αυριανή δίκη ανάμεσα στην ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ.

Η υπόθεση εκδικάζεται στην Κόρινθο.

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ζητά  την αναγκαστική διαχείριση της ανωνύμου εταιρείας του Δήμου. Οπως είπε ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, ο εκπρόσωπος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ κ. Βλάχος επιμένει να γίνει αύριο το δικαστήριο και ζητά να αναλάβει την διαχείριση της Τουριστικής, άρα και του Spa Λουτρακίου.

Ο Δήμος είναι αντίθετος, δεν πρόκειται να δεχθεί όπως είπε ο κ. Γκιώνης χαρακτηριστικά, να περάσει η εταιρεία του δήμου ούτε σε χρυσά χέρια, ούτε σε ασημένια χέρια, ούτε στα χέρια της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΉ. Αυτή είναι η προσδοκία του δήμου και σε αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει όλες οι παρεμβάσεις από τους νομικούς.

Ο κ. Γκιώνης για την αυριανή δίκη είπε πως υπάρχουν δύο λύσεις. Η θα ακυρωθεί η υπόθεση από το δικαστήριο, ή θα εκδικασθεί, απαντώντας σε ερωτήμα της αντιπολίτευσης, αν υπάρχει ενδεχόμενο νέας αναβολής της δίκης.

Η παράταξη Λογοθέτη δήλωσε πως θα είναι παρούσα υπέρ του Δήμου στην αυριανή δίκη, όπως άλλωστε έπραξε και την προηγούμενη φορά.