Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποτρόπαιο έγκλημα στην Ινδία: 12χρονη βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από συγγενείς της

- Advertisement -

Ένα κοριτσάκι στην Ινδία έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τα αδέλφια και τον θείο της, οι οποίοι μετά τη φριχτή τους πράξη στραγγάλισαν το παιδί και το αποκεφάλισαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα ίχνη της 12χρονης χάθηκαν όταν επέστρεφε από το σχολείο και η σορός της εντοπίστηκε μία μέρα αργότερα στην επαρχία Μαντία Πραντές.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, που επικαλείται η βρετανική Daily Mail, η οικογένεια της ανήλικης δήλωσε την εξαφάνισή της. Η αστυνομία υποπτεύτηκε τον θείο της όταν άρχισε να κατηγορεί ένα συγχωριανό του, με τον οποίον είχαν κτηματικές διαφορές, ότι τη σκότωσε.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το παιδί είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί και η έρευνα της αστυνομίας απέδειξε πως στο αποτρόπαιο έγκλημα συμμετείχαν και άλλα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απήχθη από ένα από τα αδέλφια της, ο οποίος την πήγε στο σπίτι του θείου τους πριν τελικώς τη βιάσουν με τη συμμετοχή ακόμη ενός αδελφού της ανήλικης.

Όταν τους απείλησε ότι θα τους καταγγείλει στην αστυνομία, ο θείος της την στραγγάλισε, την αποκεφάλισε και πέταξε το πτώμα της σε ένα χωράφι.

«Όταν συλλέξαμε όλα τα στοιχεία ανακαλύψαμε πως είχε βιαστεί από τα αδέλφια και τον θείο της. Συλλάβαμε τον θείο και ένα από τα αδέλφια», είπε αστυνομική πηγή, σημειώνοντας πως διεξάγεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άλλου αδελφού της 12χρονης.

 

cnn.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog