Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Μανιάτης: Ο EastMed είναι έργο ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Ο αγωγός φυσικού αερίου East Med είναι έργο ΠΑΣΟΚ, τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Γ. Μανιάτης, με αφορμή τη συνάντηση των ηγετών Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Παράλληλα ο κ. Μανιάτης υπενθυμίζει ότι ο κ. Τσίπρας υπονόμευε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης τον East Med και τον καλεί να τον στηρίξει και όταν επανέλθει στην αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μανιάτη:

«Μια ακόμη τετραμερής συνάντηση για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, μετά την πρώτη, το 2011. Η πατριωτική παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ, που σχεδίασε και προώθησε το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο της Μεσογείου, αναδεικνύει την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο της Ανατ. Μεσογείου.Τρομοκρατούσαν τη ΔΕΠΑ, να μην αναθέσει τις μελέτες. Υποχρεώθηκα να στείλω προσωπική επιστολή – εντολή.

Χαίρομαι που ο Α. Τσίπρας στηρίζει τον EastMed, που διαρκώς υπονόμευε ως αρχηγός της αντιπολίτευσης όταν τον εντάξαμε στα χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά έργα PCIs. Ελπίζω να το θυμάται και όταν θα επανέλθει σε λίγους μήνες στην αντιπολίτευση.
Ταυτόχρονα, έχουν παγώσει τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και νότια Κρήτης, για τα κοιτάσματα που θα τροφοδοτήσουν τον EastMed. Η Ελλάδα όμως μπορεί και θα τα καταφέρει…»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog