Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στο Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -
Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) των Αγίων Θεοδώρων, επισκέφθηκε την
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, ο Επικεφαλής της Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Καραπανάγος συνοδευόμενος από 5μελή αντιπροσωπεία.
Κατά την εν λόγω επίσκεψη, ο Ιωάννης Καραπανάγος, αφού ευχαρίστησε την “Οικοδέσποινα” κα Ρούλα Βλαστάρη για την φιλοξενία, έλαβε τον λόγο, προκειμένου να δώσει το στίγμα του συνδυασμού του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου και εν συνεχεία, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της αντιπροσωπείας είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ηλικιωμένους για τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύθηκε, όπως έχει επανειλημμένα αναφέρει, ότι η νέα Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών θα βρίσκεται δίπλα σε όλους τους πολίτες και την επόμενη μέρα των εκλογών, καταθέτοντας ως ενέχυρο τις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

 

Για την Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” η λειτουργία των κοινωνικών δομών, σε συνδυασμό και με άλλες δράσεις φροντίδας και υποστήριξης ηλικιωμένων, με έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις τοπικές Ενότητες του Δήμου, αποτελούν όχι μόνο αναγκαιότητα, αλλά και αυτονόητη υποχρέωση κάθε Δημοτικής Αρχής, για τη φροντίδα και εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους.

Εξάλλου όπως είπε ο Πιττακός ο Μυτιληναίος (ένας από τους επτά σοφούς της αρχαίας Ελλάδας) «να περιμένεις απ’ τα παιδιά σου στα γηρατειά ότι εσύ ο ίδιος θα έκανες για τον πατέρα σου».

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού αποτελούσαν οι:
Απόστολος Λυχούδης
Γιάννης Γλυκοφρύδης
Μάχη Ανδριανού
Χρήστος Παντελέου
Γιώργος Γρηγοράκος

Επιπλέον νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον κύριο Florin Craus που κάλυψε δημοσιογραφικά την ανωτέρω εκδήλωση, γεγονός που καταδεικνύει την αντικειμενικότητα του ως προς την ενημέρωση των δημοτών.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τόσο μορφωμένος και ευγενής άνθρωπος δεν έχει ξαναπεράσει από το Λουτράκι, τουλάχιστον όσα χρόνια θυμάμαι. Νομίζω ότι του αξίζει μια ευκαιρία να διοικήσει τον δήμο. Προκόψαμε πια με τους κολλητούς και τους συγγενείς που εναλλάσσονται στον δήμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog