Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή ο 81χρονος ιερωμένος που ασέλγησε σε 11χρονη

- Advertisement -

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο ηλικιωμένος παπάς,ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάιο επειδή ασέλγησε κατ’ εξακολούθηση σε μια 11χρονη στον Βόλο.

Και η μητέρα

Στον 81χρονο ιερέα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, ενώ στην ίδια ποινή καταδικάστηκε και η 31χρονη Βουλγάρα μητέρα της ανήλικης, η οποία κατηγορούνταν ότι εξέδιδε την κόρη της στον ηλικιωμένο!

Η νεαρή μητέρα, την οποία βάρυνε η κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε ασέλγεια τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε υποπέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψή της και άφησε την 11χρονη μόνη με τον ιερέα, καθώς δεν είχε διαπιστώσει ότι είχε επιλήψιμη συμπεριφορά. Από την πλευρά του, ο ρασοφόρος αρνήθηκε την κατηγορία και μάλιστα είχε στο πλευρό του την οικογένειά του, που είναι πεπεισμένη ότι δεν έχει συμβεί κάτι κακό και κάνει λόγο για δικαστική πλάνη!

Σε διακριτική παρακολούθηση

Η υπόθεση που σόκαρε τη Μαγνησία αποκαλύφθηκε όταν άνδρες της Ασφάλειας Βόλου έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση τον 81χρονο ρασοφόρο, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ασελγεί σε κοριτσάκια. Όπως αποκαλύφθηκε, τη μικρή εξέδιδε στον παπά η μητέρα της η οποία εκδιδόταν και η ίδια στον ηλικιωμένο!

Το απόγευμα της 11ης Μαΐου 2018, ένας αστυνομικός εντόπισε τον τότε 80χρονο να κινείται μαζί με τη Βουλγάρα και την κόρη της, αλλά κάποια στιγμή είδε άναυδος την 31χρονη να φεύγει αφήνοντας την τότε 10χρονη με τον ιερέα, ο οποίος την έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί προς την παραλία του Αναύρου. Εκεί τον συνέλαβε όταν ήταν έτοιμος να ασελγήσει στο ανήλικο κορίτσι.

 

Πηγή: dikastiko.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog