Νιώθουμε απέχθεια για όσα συμβαίνουν στο Λουτράκι, εν όψει εκλογών.. Κάποιοι νομίζουν πως με δόλιες πρακτικές θα αναρριχηθούν στην εξουσία.. Φανταστείτε αν ενεργούν έτσι προεκλογικά, τι θα πράξουν όταν θα έχουν την εξουσία….

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !

Κάποιοι νομίζουν πως ο κόσμος “τρώει σανό” δυστυχώς. Με ρητορικές που δε συνάδουν με ήπιο προεκλογικό κλίμα, με πρακτικτές εντυπωσιασμού, σπίλωσης και πόλωσης, προσπαθούν ΔΙΑΚΑΩΣ να καταλάβουν την εξουσία του Δήμου μας.

Αγαπητοί συνδημότες, το νου σας. Μην τους εμπιστεύεστε,  !!! Οποιοι και αν είναι αυτοί, όποιοι και αν κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες.Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Αρέσκονται στην πολιτική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική εξόντωση των αντιπάλων τους.

Πισώπλατα μαχαιρώματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι τακτικές και συμπεριφορές που θα φέρουν το Δήμο στην απόλυτη καταστροφή.

Η ηθική τους είναι ηθική αλά κάρτ !!

Δρουν ως κουκουλοφόροι, με καλυμμένα πρόσωπα, βάζουν “μπροστινούς” για τις βρώμικες δουλειές τους.

Ενέργειες που παραπέμπουν δεκαετίες πίσω με δοσίλογους, οι οποίοι φορώντας την  κουκούλα του καταδότη πρόδιδαν κόσμο, θύμισε η ενέργεια “αγνώστων”, (που τελικά από τις φωτογραφίες αποκαλύπτεται πως είναι γνωστοί) φρόντισαν να βρωμίσουν την πόλη του Λουτρακίου με φειγ βολάν και στοχοποίησαν υποψήφιο Δήμαρχο του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Γέμισαν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου και σε δρόμους παράλληλους προς αυτή, με φειγ βολάν που αναγράφουν ότι υποψήφιος Δήμαρχος, «Χρωστάει… ΔΕΝ πληρώνει»…..

Αγαπητοί συνδημότες το ΝΟΥ ΣΑΣ !!! Προσέξτε ποιους θα ψηφίσετε !!!

 

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την “κυρία” να αφήνει στα παμπρίζ των αυτοκινήτων στην οδό Σολωμού, χαρτιά που αναγράφουν ότι «Χρωστάει… ΔΕΝ πληρώνει….πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος»

Οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν φτάσει ήδη στον Εισαγγελέα και η “κυρία” που βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, θα κληθεί να απολογηθεί και να αποκαλύψει τους εντολείς της…