Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΑΙΣΧΟΣ στο Λουτράκι ! Να παρέμβει ο Εισαγγελέας !

- Advertisement -

Νιώθουμε απέχθεια για όσα συμβαίνουν στο Λουτράκι, εν όψει εκλογών.. Κάποιοι νομίζουν πως με δόλιες πρακτικές θα αναρριχηθούν στην εξουσία.. Φανταστείτε αν ενεργούν έτσι προεκλογικά, τι θα πράξουν όταν θα έχουν την εξουσία….

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ !

Κάποιοι νομίζουν πως ο κόσμος “τρώει σανό” δυστυχώς. Με ρητορικές που δε συνάδουν με ήπιο προεκλογικό κλίμα, με πρακτικτές εντυπωσιασμού, σπίλωσης και πόλωσης, προσπαθούν ΔΙΑΚΑΩΣ να καταλάβουν την εξουσία του Δήμου μας.

Αγαπητοί συνδημότες, το νου σας. Μην τους εμπιστεύεστε,  !!! Οποιοι και αν είναι αυτοί, όποιοι και αν κρύβονται πίσω από αυτές τις ενέργειες.Είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Αρέσκονται στην πολιτική, επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική εξόντωση των αντιπάλων τους.

Πισώπλατα μαχαιρώματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι τακτικές και συμπεριφορές που θα φέρουν το Δήμο στην απόλυτη καταστροφή.

Η ηθική τους είναι ηθική αλά κάρτ !!

Δρουν ως κουκουλοφόροι, με καλυμμένα πρόσωπα, βάζουν “μπροστινούς” για τις βρώμικες δουλειές τους.

Ενέργειες που παραπέμπουν δεκαετίες πίσω με δοσίλογους, οι οποίοι φορώντας την  κουκούλα του καταδότη πρόδιδαν κόσμο, θύμισε η ενέργεια “αγνώστων”, (που τελικά από τις φωτογραφίες αποκαλύπτεται πως είναι γνωστοί) φρόντισαν να βρωμίσουν την πόλη του Λουτρακίου με φειγ βολάν και στοχοποίησαν υποψήφιο Δήμαρχο του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Γέμισαν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου και σε δρόμους παράλληλους προς αυτή, με φειγ βολάν που αναγράφουν ότι υποψήφιος Δήμαρχος, «Χρωστάει… ΔΕΝ πληρώνει»…..

Αγαπητοί συνδημότες το ΝΟΥ ΣΑΣ !!! Προσέξτε ποιους θα ψηφίσετε !!!

 

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την “κυρία” να αφήνει στα παμπρίζ των αυτοκινήτων στην οδό Σολωμού, χαρτιά που αναγράφουν ότι «Χρωστάει… ΔΕΝ πληρώνει….πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος»

Οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν φτάσει ήδη στον Εισαγγελέα και η “κυρία” που βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία, θα κληθεί να απολογηθεί και να αποκαλύψει τους εντολείς της…

 

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ “ΚΥΡΙΑ” ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ……

  2. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Απ’την μια μεριά αγανακτισμενος πολίτης γιατί του οφείλουν και ίσως δυσκολεύεται να επιβιώσει και απ’ την άλλη, επίδειξη δύναμης.Αν επέμβει εισαγγελέας ,τότε πάει περίπατο η ελεύθερη έκφραση και γυρίζουμε σε παλιά καθεστώτα.Λαθος τακτική βέβαια η αφισορυπανση αλλά όταν είσαι αγανακτισμενος…….. Είμαστε για κλαυσιγελο γιατί κανείς από τους διαμαρτυρόμενους δεν ενοχλήθηκε με τόσα κιλά κομφετι που έπεσαν στην πόλη το τριήμερο των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

  3. Τοση κακια δεν εχω δει σε αλλη πολη ! Ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου για να κατσει σε μια καρεκλα!Τοσο χαμηλο επιπεδο δεν περιμενα να δω ποτε . 5-6 κοκκινοροζφρουροι βαμμενοι τρωνε τα λυσσακα τους για να μεινουν στην επιφανεια στοχοποιοντας αλλους ..ουτε οι καταδοτες επι κατοχης δεν εκαναν ετσιΤα χαλια του ο δημος κ μυαλο δεν βαζετε .

  4. Τι φταιει η κυρια ρε παιδια?για το μεροκαματο θα βγηκε.δουλειατης ειναι. Ο…… κυριος που την τραβηξε φωτογραφια τι εβλεπε?αξιοθεατο?εναν ανθρωπο να κανει την δουλειατου εβλεπε..,.να λοιπον ποιος ειναι ο δοσιλογος.για ποιο λογο τετοια ταραχη και αυτα τα βαρυγδουπα αρθρα?

    • τι λες ανθρωπε μου ? εχεις σωας τας φρενας ? δηλαδη αν πληρωσουμε καποιον να βαρεσει καποιον θα πουμε οτι εκανε τι δουλεια του γιατι πληρωθηκε ? δεν πατε καλα μερικοι

  5. Και αν αληθεύει ότι είναι εταιρείας κούριερ και κάνει τη δουλειά της θα κοψει το κωλο όλων που την έχουν εκθέσει.

  6. Δοσίλογοι είναι αυτοί που τραβάνε φωτογραφίες χωρίς την έγκριση του εμφανιζομενου ατόμου,και όσοι χρωστάνε και δεν πληρώνουν, έστω και υποψήφιοι δήμαρχοι! Αυτές είναι μαύρες τακτικές και εκφοβισμοι!

  7. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο πρώην είναι ο έως τώρα. Ο τέως είναι ο προηγούμενος του πρώην. Καθότι λοιπόν από τους υποψηφίους δημάρχους, μόνο δύο έχουν χρηματίσει δήμαρχοι, και με δεδομένο ότι ξέρουμε τη χρονική σειρά πού υπηρέτησαν τον τόπο, εύκολα καταλήγουμε στο συμπέρασμα για το ποιόν εννοεί το φειγ βολάν. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί τέως λέγαμε και τον βασιλιά, παρόλον που ήταν τέως. Τζιφος και γρίφος!

  8. Nα δεχτώ ότι είναι κούριερ. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να κολλά στα παμπρίζ των αυτοκινήτων τέτοια χαρτάκια, χωρίς να φέρει ευθύνη??? Πλάκα μας κάνετε?????

  9. 19:01 Αποκριες ειναι τι ηθελες να πετανε αμεσως την καια σας Οσο για σενα που τραβηξες τη φωτο αυτο ειναι παραβιασει προσωπικων δεδομενων κανενας δνε εχει την αδεια να σ εβγαζει φωτο χωρις την εγκριση σου

  10. Επειδή πονάει μερικούς μερικούς η αλήθεια, προσπαθούν με μαύρες τακτικές που πολύ καλά ξέρουν, να ενοχοποιεισουν αθώους ανθρώπους!!!!! ΑΦΉΣΤΕ ήσυχη την κοπέλα!!!!!! ΔΟΥΛΕΎΕΙΕΙΕΙ!!!ΕΡΓΑΖΕΤΑΙΑΙΑΙ!!!!Δεν ενοχλει και δεν προκαλεί κανένα!!!!Μην την ενοχλείται γιατί είναι το ποιο άσχετο άτομο σε όλες αυτές τις βρωμοδουλειες σας!!!!

  11. Όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό το άτομο!!!!ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ κοπέλα, χωρίς κουκούλες και ύπουλα τεχνάσματα!!!! Κάνει απλά την δουλειά της χωρίς να κρύβει κάτι, γιατί απλά δουλεύει τίμια και σωστά στο φώς της ημέρας!!! Μπράβο της!!!!

  12. Για. λιγο…ολο το λουτρακι την ξερει την κοπελα και τι δουλεια κανει.με τι ασχολειται ο κοσμος!!!!εγω δεν ειδα να φωραει καμια κουκουλα!!

  13. Είναι πολλά τα λεφτά από την διοίκηση του δήμου (ξέρει και ο Νουνούς), οπότε ο καθένας αγωνίζεται να διαλύσει τον άλλον υποψήφιο με κάθε μέσο.

  14. Η κοπέλα θα έπρεπε να είναι προσεκτική. Δεν έπρεπε να μοιράσει τετοια χαρτιά. Το θέμα μας δεν είναι η κοπέλα. Το θέμα είναι ΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ και αυτό νομίζω στηλιτεύεται στο άρθρο

  15. Κύριοι και κυρίες που σχολιάζετε το συγκεκριμένο άρθρο έχετε ρωτήσει ποια είναι η κοπέλα που μοιράζει τα φυλλάδια? Η κοπέλα είναι εργαζόμενη σε γνωστή εταιρεία courier και βγάζει το μεροκάματο της!!! Και εάν θέλετε ρωτήστε για να μάθετε!!!! Και εάν είναι αυτή που όλοι λέτε θα μοίραζε χαρτάκια ντάλα μεσημέρι στο Λουτράκι????

  16. Κύριοι και κυρίες που σχολιάζετε το συγκεκριμένο άρθρο έχετε ρωτήσει ποια είναι η κοπέλα που μοιράζει τα φυλλάδια? Η κοπέλα είναι εργαζόμενη σε γνωστή εταιρεία courier και βγάζει το μεροκάματο της!!! Και εάν θέλετε ρωτήστε για να μάθετε!!!! Και εάν είναι αυτή που όλοι λέτε θα μοίραζε χαρτάκια ντάλα μεσημέρι στο Λουτράκι????

  17. Αφήστε το κορίτσι ήσυχο, κάνει μια τίμια δουλειά και τίποτα άλλο στο φως της ημέρας, χωρίς να κρύβεται, γιατί απλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που λέτε!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. το κοριτσι οτι της λενε κανει δηλαδη ? αν της εδιναν χαρτακια που ελεγε για εμπρησμο θα τα εβαζε ? ρε πλακα μας κανετε ? αυτο που εκαναν ολοι αυτοι ειναι αισχρο και καταδικαστεο …τωρα θα πανε κατηγορουμενοι .

  19. Καθαρά για ψηφοθηρικους λόγους το αίτημα , πέρσι, πρόπερσι γιατί δεν το έκανε ,(αλλά ακόμη φαίνεται ήταν με Γκιωνη ) ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι τι σκαρφιζεστε για να πάρετε κανα ψήφο.

  20. Η κυρία δεν έκανε κανένα κακό, ούτε είναι τίποτα από όλα αυτά που της προσάπτουν,έκανε δουλειά, όπως τόσες άλλες φορές με αλλά φει βολάν.Ας προβληματιστουμε με αυτό που έγραφε και εάν είναι αλήθεια.

  21. Αν εκανε κακο η εργαζομενη θα το πει ο Εισαγγελεας. ΥΓ ο φωτογραφος της υποθεσης εχει καθε δικαιωμα να βγαλει την φωτο καθως η κυρια βαζει τα φυλλαδια σε ιδιωτικη περιουσια (αυτοκινητα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog