Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λαμία: Εφιαλτικές στιγμές για 14χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής

- Advertisement -

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 14χρονο κορίτσι από την Αθήνα το οποίο έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού, σύμφωνα με το Star Κεντρική Ελλάδος.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, πριν από περίπου μία εβδομάδα, ενώ εκείνη βρισκόταν στο Αιγάλεω Αττικής, πέντε δράστες (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες), με τη χρήση βίας και το πρόσχημα ότι θα παντρευτεί έναν εξ αυτών, την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο που επέβαιναν και την μετέφεραν σε περιοχή της Λαμίας, όπου την κρατούσαν εντός παράγκας, χωρίς την θέλησή της, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Το 14χρονο κορίτσι το κρατούσαν σε σπίτι Ρομά, ο οποίος την ανάγκαζε να ζητιανεύει. Μάλιστα το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από ανήλικο άνδρα, ενώ όπως καταγγέλλει το ίδιο, η μητέρα του δράστη την ώρα της πράξης βρισκόταν εκεί και την είχε ακινητοποιήσει.

Τελικά το πρωί της Πέμπτης κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας μπήκε σε ένα φαρμακείο στο κέντρο της Λαμίας όπου ζήτησε βοήθεια από την ιδιοκτήτρια, την υπάλληλο και έναν πελάτη. η νεαρή κοπέλα τους είπε ότι την έχουν απαγάγει και τους παρακάλεσε να τηλεφωνήσουν στη μητέρα της κάτι το οποί έγινε άμεσα. Στη συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού επιβεβαίωσε το περιστατικό και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές. .

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική της εξέταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης συνελήφθησαν, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 16χρονος και μία 31χρονη, κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων, κατά συναυτουργία, σε βάρος ανήλικης.

Επιπλέον, ο 16χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης και η 31χρονη για άμεση συνέργεια σε βιασμό. Οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθούν.

 

Πηγή: thetoc.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog