Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωστής Ζερβός, παρουσιάζει το συνδυασμό του

- Advertisement -

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού μας Επιλογή Ευθύνης με τον Κωστή Ζερβό.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου.

Σας περιμένουμε όλους γιατί το μέλλον αυτού του Δήμου είναι στα χέρια σας!

Επιλογή Ευθύνης
Κωστής Ζερβός
Υποψήφιος Δήμαρχος
Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

 

- Advertisement -

67 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό παιδί αλλά έχει δυο μείον.Ένα το ότι δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο και δύο ο ΣΥΡΙΖΑ.Και τα δύο πολυ σοβαρά για να πάρει την ψήφο μου.

  2. Είμαι σχεδόν 70 χρονών και όταν είδα την υποψηφιότητα του κύριου Ζερβού, είπα, που πάει ο μικρός; Δεν τον ήξερα, όπως φαντάζομαι αρκετός κόσμος και ρώτησα στην πιάτσα. Άκουσα τα καλύτερα. Για να δούμε.

  3. Ενώ οι άλλοι που ψήφισες τόσα χρόνια έχουν διοικήσει μεγάλες επιχειρήσεις και γιααυτο τα κατάφεραν και στο δημο

  4. Όλοι γκρινιάζουμε που οι νέοι άνθρωποι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στα κοινά και όταν παρουσιάζεται ένας νέος άνθρωπος, μορφωμένος, βέρος Λουτρακιώτης, ακομμάτιστος, με όρεξη και όραμα για την πόλη στραβώνουμε τα μούτρα μας και βρίσκουμε δικαιολογίες. Υποκρισίες… Ας δούμε πρώτα το πρόγραμμά του και τη σύσταση του ψηφοδελτίου του και μετά ας κάνουμε κριτική. Οι πρώτες εντυπώσεις και πληροφορίες είναι οι καλύτερες. Αν και το ψηφοδέλτιό του αποτελείται από εξίσου νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ, ο Κωστής Ζερβός είναι η μοναδική πραγματική ελπίδα για τον τόπο!

  5. Συριζαίο δεν ψηφίζω που να χτυπιέται. Η ιδεολογία τους είναι πάντοτε η ίδια. Θα μας γεμίσει τον δήμο με προσφυγο-λαθρομετανάστες.

  6. 12:53 Ευτυχώς που τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς συνδυασμούς δεν θα τους ψηφίσουν ακροδεξιοί και φασίστες, αλλιώς θα ήμασταν όλοι ίδιοι.

    • Καταδικάζω το σχόλιο του 12:53 αλλά κύριε Κυριάκο Γκουαιδό σταματήστε την καραμέλα ότι είσαστε δημοκράτες και προοδευτικοί γιατί γινόσαστε ακόμα πιο ρόμπα από ότι είστε.Τελείωσε το σανό που πουλάγατε.

      • Αγαπητέ 15.56, από τους οκτώ συνδυασμούς (τόσοι δεν είναι μέχρι τώρα μάλλον?), οι επτά έχουν ρίξει πόρτα στους ξενοφοβικούς, στα φασισταριά και στους νεοναζί. Μην κολλάς στους εφιάλτες σου 🙂 , υπάρχουν κι άλλοι προοδευτικοί και δημοκρατικοί σε αυτόν τον τόπο και είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

  7. Φιλαράκι 18:56, δεν είναι συριζαίος. Αλλά κι αν ήταν, νομίζεις ότι έτσι τον κακοχαρακτηρίζεις? 🤣Φιλαράκι, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 40% στο Λουτράκι το ’15, όλοι θέλουν να τους στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ρώτησε όλους τους υποψήφιους και θα το δεις.Οι μόνοι που φοβούνται και δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ομοφοβικοί, οι πατροδοκάπηλοι, οιρατσιστέςυ και οι φασίστες.

  8. Ώπα της και προδώθηκες μόνος σου. Τα φιλοσυριζαία σου σχόλια επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις συριζαϊκές ευαισθησίες του νεαρού υποψηφίου. Οι μόνοι που φοβούνται και δεν θέλουν τον σύριζα είναι όσοι αγαπούν την Μακεδονία και χαρακτηρίζονται ως φασίστες για αυτήν την αγάπη τους, όσοι υποφέρουν από τον ΕΝΦΙΑ που ΑΥΞΗΣΕ, ενώ τον καταδίκαζε ως άδικο φόρο, όσοι πληρώνουν πλέον ΕΝΦΙΑ 24% και όσοι φοβούνται να εκφράσουν την δημοκρατική τους γνώμη στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου για να μην δεχτούν αντίποινα από τα αναρχοτάγματα εφόδου του. Αυτόν λοιπόν δεν τον ψηφίζω και ο μοναδικός υποψήφιος να μείνει. Άντε γεια!!!!!

  9. 21:31, πάει μακρυά σου. Πολύ μακρυά σου, όπως όλοι μας, άλλωστε. Δεν επιθυμούμε το Λουτράκι μας να γίνει Ντέιρ Έζορ με την ανοχή σας και τις “ευλογίες” σας. Εσύ είσαι ο νέος που διαβάζαμε εδώ όταν γινόταν λόγος για το αν τελικά θα είναι υποψήφιος σύριζα ο Τάκης ή ο Ηλίας;

  10. Οι πιστοί στρατιώτες του φύρερ Τσίπρα ανταμοίβονται πλουσιοπάροχα με αξιώματα και μεγαλεία, ανεξαρτήτως ηλικίας και ασχέτως αν έχουν ή μη εργασιακή εμπειρία, έστω και μίας ημέρας. Όσο για εσάς που δεν του φιλήσατε το χέρι, τρέμετε μην σας πάρει την πρώτη κατοικία για να την κάνει οίκο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων. Οι υποκλήσεις του πιστιρικά εδώ στα ιδεώδη του σύριζα τον καθιστούν τώρα υποψήφιο και θα στηρίξουν και την προεκλογική του καμπάνια.

  11. Αν ήταν σοβαρός, θα πήγαινε να βρει καμιά δουλειά αντάξια των “σπουδών” του να μάθει να ζει όπως όλος ο κοσμάκης. Και μόνο που κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές στην ηλικία του καταδεικνύει την ασοβαρότητά του. Ψήφο περιμένει? Πωωωωως, θα την έχει. Με κλάμματα θα φύγει από το εκλογικό του κέντρο από την πανωλεθρία την μεγαλειώδη νύχτα των εκλογών. Εκτός κι αν ψάχνει το δημαρχιλίκι για να γλυτώσει το φανταριλίκι.

  12. Γιατί να μην πάει το μυαλό σου στον Κασιδιαρη; ομοιος στον όμοιο. Τα δύο άκρα ελκονται και δρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. κοινή τους πρακτική, η γκεμπελικη προπαγάνδα. όλα τα σχόλια του ίδιου για να δείξει δημοφιλής στον τόπο.

  13. λετε συριζα και καμαρανετε..ελεος επρεπε να κρυβεστε από ντροπη ..εξαπατηθηκε ο ελληνικος λαος με τις ψευτικες υποσχέσεις και εκλεχθηκε .από σκισιμο των μνημονιων μεχρι το κινημα του δεν πληρωνω ..τι να πρωτοπεις.

  14. Πράγματι, το μέλλον του δήμου είναι στα χέρια μας, όχι στα δικά σου, να μας τον γεμίσεις με λαθρομετανάστες που είπε ο Τσίπρας σου να τους ενσωματώσουμε για να λύσουμε το δημογραφικό. Άκου σχόλιο/προτροπή προέδρου 15μελούς…

  15. Εχει δουλεια και μαλιστα πολυ καλη .Ομως ακουσε πως θελουμε καποιον νεο αξιο με ιδανικα και οραμα να κανει κατι για αυτον τον τοπο.Δεν φανταστηκε οτι ειμαστε τοσο ψευτες και βολεψακηδες .Ειναι βλεπεισ καθαρος και ειλικρινης .Ελλατωμα για την πολιτικη.

    • Καθαρός, ειλικρινής και συριζαίος είναι πράγματα που δεν πάνε μαζί. Καθαρός όσο ο Πoλάκης με την υπόθεση Novartis? Όσο ο Πετσίτης, γνωστός και ως ο Μανόλο του Παππά? Όσο η Δούρου και ο Τόσκας με τα 100 θύματα στο Μάτι? Όσο ο Κυρίτσης με τις δηλώσεις λατρείας του προς τους εκτελεστές της 17Ν? Τουλάχιστον δεν μας είπες δημοκράτης όσο ο Τσίπρας με την πρωτοφανή απαγόρευση του “Μακεδονία Ξακουστή” και την άρνηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματός του από το 62% των Ελλήνων υπερφορολογουμένων πολιτών. Πάλι καλά! Όσο για την δουλειά που μας είπες, το ξέρουμε ότι έχει δουλειά και μάλιστα πολύ καλή: η προετοιμασία του προεκλογικού του αγώνος. Άρα μεγαλοεπενδυτής…σαν τον Σόρος ίσως!

  16. Αν πραγματικα θελουμε να αλλαξει κατι θα φανει τα υπολοιπα ειναι προφασεις .ΜΟΝΟνα μη κλαιγομαστε μετα για την καταντια μας,Οποιος εχει πραγματικα προσοντα τον πολεμαμε ντροπη!!!!

  17. Δεν εχει κατι να κερδισει απο την εκλογη του μονο να δωσει οσοι τον ξερουν το ξερουν πολυ καλα.Επισης ειναι ανεξαρτητος.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.Εσυ απο τα σχολια σου φαινεται οτι δεν τον ξερεις.Γνωρισετον πρωτα και μετα πες οτι θες Ειναι σιγουρο οτι θα αλλαξεις γνωμη

  18. Εισαι βολεμενος και προσπαθεις με τη λασπη να σωθεις .ΔΕΝ εξηγειται αλλιως τοσο πάθος.Ελπίζουμε ο κόσμος να ξυπνήσει και να απορρίψει τους ανεπάγγελτους πολιτικά βολεμένους ..Αυτοί μας έχουν καταστρέψει

  19. Τελικά φοβούνται πολύ κάποιον νέο και άφθαρτο και βγάζουν χολή και μικροψυχιά. Καλό νέο αυτό. Φαίνεται ότι κάτι πολύ καλό φέρνει ο νέος αυτός.🙂

  20. Τι δουλειά έχει ο άνθρωπος αυτός με όλα αυτά που αραδιάζεις (Πολάκη Δούρου κλπ)θα τον χρεώσεις και με όλα τα λάθη που έχουν γίνει στο Λουτρακι και κατάντησε έτσι Γιατί σχολιάζεις αφού φαίνεται ότι δεν τον γνωρίζεις

  21. Πολύ νέος ήταν και ο Τσίπρας όταν ανέλαβε, και βλέπουμε ακόμη το αποτέλεσμα. Ο τσαμπουκάς του στους ευρωπαίους κατά τους πρώτους 7 μήνες μας κόστισε πάνω απο 100 δις! Εμείς πληρώσαμε την ζημιά, διότι ο ίδιος διόριζε Καρανίκες. Για πες μας εσύ νέε υποψήφιε -που αυτοεπαίρεσαι εδώ με πάνω από τα μισά σχόλια δικά σου- την γνώμη σου για το μεταναστευτικό και μετά να μας μιλήσεις περί ανεξαρτησίας, ουδετερότητας και ενθουσιασμού σου να αναλάβεις τον δήμο. Να μας πεις και πως υπερίσχυσες τελικά του Κοφηνά και του Ρέππα? Εδώ υπάρχει γερό παρασκήνιο. Γιατί εσύ και όχι και παλαιές καραβάνες του σύριζα που οπωσδήποτε ξέρουν τον τόπο καλύτερα από σένα?

    • Άρες μάρες κουκουνάρες. Τι σχέση έχουν όλα αυτά που αραδιάζεις με τον Δήμο? Και δε μου λες, εσύ ήθελες να ψηφίσεις Κοφινά ή Ρέππα δηλαδή και στη στέρησε το παλικάρι αυτή τη χαρά? LOL ρε συ, LOL!

    • Φυσικά λάθος. Είπαμε ποτέ εμείς, νέος να’ναι κι όποιος να’ναι? Αστεία λέμε τώρα? Ο δήμαρχος δεν είναι γουρούνι στο σακί.

    • Και τα εκατομμυριάκια αυτά τα παίρνει πίσω πολλαπλάσια με νέους φόρους, εισφορές και κρατήσεις, όπως το τέλος σακούλας που από 0,04, πήγε στο 0,09. Εμείς τα πληρώνουμε λοιπόν τα συριζοεκατομμυριάκια του δήμου. Τώρα πειστήκαμε για το πιο κόμμα βρίσκεται πίσω από τον….ανεξάρτητο και…φιλαλήθη νεαρό υποψήφιο.

    • 00:10 κατάλαβες τι είπες τώρα? Μπα, ε? Ότι με κυβέρνηση σύριζα ό,τι πληρώνεις το παίρνεις πίσω. Αυτό είπες βρε σαχλαμάρα. Και φυσικά ξεχνάς -δήθεν- ότι πριν ό,τι πλήρωνες πήγαιναν στις οφσόρ, στη κλεψιά και στα μαύρα ταμεία των κομμάτων και σε έφτασαν στο χάλι που βρέθηκες και μαζί με σένα κι όλοι μας.

  22. Αν γίνουν οι εκλογές τον Μάϊο, πάει καλά. Αν όμως γίνουν τον Οκτώβρη, δεν θα προλάβεις, αγόρι μου. Θα τρέχεις με τον μπαμπά στην Αθήνα στου Λαμπρόπουλου για σάκα και μπλέ τετράδια, και μετά στον Κατράντζο για να σου πάρει καινούρια Ζήτα Ελλάς. Πότε θα προλαβαίνεις να πηγαίνεις στην Κουμουνδρούρου να λαμβάνεις εντολές από το επιτελείο για τι θα λες και πως θα το λες; Θα’χεις μυαλό για σχολείο μετά; Δεν νομίζω. Μακάρι να γίνουν τον Μάϊο λοιπόν, στο εύχομαι.

  23. Ζόρια μεγάλα βλέπω με την υποψηφιότητα του Ζερβού. Πολλούς τελικά θα βόλευε να μην κατέβει.Εσείς – εσύ με τα αντισύριζα σχολιάκια σου ρώτα κει που συναναστρέφεσαι αν ψόφαγαν για το δαχτυλίδι του σύριζα. Άντε μας ζάλισες.

  24. Nα έρθουμε φιλαράκι μου να σε γνωρίσουμε. Να φέρουμε και τα αυτοκόλλητα panini να αλλάξουμε όσα έχουμε διπλά? Εσύ κοντεύεις να το τελειώσεις το άλμπουμ?

  25. Φαίνεται ότι κάποιοι έχετε πανικοβληθεί με την υποψηφιότητα Ζερβού. Και τον χαρακτηρίζετε ποικιλοτρόπως χωρίς καν να γνωρίζετε ποιος είναι, τι δουλειά κάνει, αν είναι σπουδαγμένος ή όχι, αν έχει ξαναεκδηλωθεί στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για τα κοινά, τίποτα, μόνο αναθέματα. Αναλογίζομαι με τι κριτήριο ψηφίζετε… Χάλι μεγάλο…

  26. Να χαρακτηρίσω καλύτερα εσένα για την ορθογραφία σου ή μπορείς να το πράξεις μόνος σου? Όσο για το γουρούνι στο σακί που είπες, αυτό είναι κοινή έκφραση. Δεν σημαίνει απαραιτήτως και προσωποποίηση. Διαβάζουμε εδώ συνέχεια, ένας νέος για τον τόπο ή “Εμείς δε ζητάγαμε να φύγουν οι παλιές καραβάνες; Να έρθουν νέοι χωρίς βαρίδια να προχωρήσουμε;”, όπως γράφτηκε σε πιο πάνω σχόλιο. Αλλά:1. Το “νέος” δεν διασφαλίζει καμία ικανότητα και δεν εγγυάται καμία επιτυχία. Νέος από νέον διαφέρει πολύ. 2. Αυτό είναι καθαρά ρατσιστικό και φασιστικό σχόλιο. Οι μεγαλύτεροι ηλικιακώς από τον νέο υποψήφιο καθίστανται ανίκανοι ή λίγοι για τα κοινά ακριβώς επειδή δεν είναι νέοι, ή καλύτερα, επειδή δεν είναι συνομίληκοι τουν υποψηφίου? Το ναζιστικό κόμμα ήταν αυτό που υποστήριζε πως οι ανάπηροι άνθρωποι ή οι γέροντες ήσαν βάρος, καθώς χρειάζονταν κάποιον/κάποιους να τους φροντίζουν. Γιαυτό και αναγνώριζε μόνο τους ηλικιωμένους ή αναπήρους του πρώτου παγκοσμίου πολέμου. Κανέναν άλλον.Φασισμός λοιπόν και υποκρισία πάνε μαζί. Αλίμονο αν σε προεκλογική καμπάνια κάποιος θέτει ως επιχείρημα έναντι των άλλων υποψηφίων την ηλικία του.Όσο για τα πολλά προσόντα που λες, διαβάσαμε εδώ για τον σχηματισμό του για τις εκλογές. Κανένα βιογραφικό του. Γιατί άραγε?

  27. 19:46. Κι εγώ που περίμενα να δείξεις το βιογραφικό για να φωτιστούν οι μέλλοντες ψηφοφόροι περί της αξίας, όπως λες, του υποψηφίου δημάρχου. Αδιαφάνεια λοιπόν? Και λέει επίσης ο σοφός λαός για της νύχτας τα καμώματα. Της αδιαφανείας εν τω προκειμένω. Γιατί μέχρι νεοτέρας και αποσαφηνίσεως των ικανοτήτων και προσόντων του, έχουμε έναν υποψήφιο δήμαρχο με μοναδικό προσόν απλώς την νεότητα. Φτάνει αυτή?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog