Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια παλεύει με την νευρική ανορεξία

- Advertisement -

Mια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια δίνει μεγάλη μάχη με την ασθένεια της νευρικής ανορεξίας, αφού στα μέσα του Φεβρουαρίου έφτασε σε σημείο να ζυγίζει 47 κιλά.

Όπως αναφέρει η Espresso η κατάστασή της θυμίζει την περίπτωση της Νανάς Καραγιάννη, ενώ η οικογένειά της την μετέφερε κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα η εισαγωγή της έγινε βράδυ, ώστε να μην γίνει αντιληπτή από τα μέσα η κατάσταση.

Στην κλινική νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα, όπου της χορηγήθηκε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

«Τελευταία φορά που έφαγα ήταν πριν 15 μέρες, αλλά δεν πεινάω καθόλου. Έχω άγχος, πολλή δουλειά, εμφανίσεις, μαθήματα. Από κούραση νιώθω τόση αδύναμη» είπε η τραγουδίστρια στον γιατρό της. Έπειτα από μια εβδομάδα νοσηλείας πήρε εξιτήριο και μια φορά την εβδομάδα βλέπει ειδικό γιατρό που διαμορφώνει την διατροφή της.

Η τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή πήρε τον κατήφορο μετά τον χωρισμό της, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνδρας με τον οποίο ζούσε ένα φλογερό έρωτα θα έφευγε από κοντά της. Πλέον συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις και όσοι γνωρίζουν την κατάστασή της, της εύχονται να γίνει γρήγορα καλά.

 

thepressroom.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog