Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Άγριο φονικό στον Σολωμό Κορινθίας(pics & video)

- Advertisement -

Ιδιοκτήτης σπιτιού πυροβόλησε και σκότωσε 48χρονο που πήγε να κλέψει.

Στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης συμμετέχει και ο ο ίδιος ο Διευθυντής Αστυνομίας Κορινθίας Σπυρίδων Σκλάβος και το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Απο μαρτυρίες συγγενών του, ο 48χρονος μαζί με συνεργό του απο τα Εξαμίλια Κορινθίας πήγε να κλέψει κοτόπουλα και δέχτηκαν πυροβολισμό.

Τον αναζητούσαν από χθες το απόγευμα, άνδρες της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και της αστυνομίας.
Μετά από ανάκριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ομολόγησε που είχε πετάξει τη σορό του 48χρονου.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να καταλάβω..οι Ρομά πήγαν και είπαν ότι πήγαν να κλέψουν το σπίτι του ανθρώπου άρα παραδόθηκαν..σωστά?Και τώρα θα πάνε φυλακή τον άνθρωπο γιατί τον έστειλε στον Άγιο Πέτρο..Μόνο στο Ελλαδισταν αυτά.. ψηφίσετε υπεύθυνα..

  2. Ελλαδισταν φιλε μου γιατι εμεις εχουμε τσιπρα … δεν εχουμε Σαλβινι !! ειμαστε προοδευτικοι ενω οι ταλοι οι αμερικανοι και πολλοι αλλοι ειναι οπισθοδρομικοι !! εμεις εχουμε πρωτη φορα φασιστερα και πρεπει να γυρναμε πλευρο οταν μας κλεβουν !!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!

  3. Σε ποια προηγμένη χώρα (και όχι στο ¨ελλαδιστάν” ) η ζωοκλοπή τιμωρείται με θάνατο? Επίσης σε ποια προηγμένη χώρα επιτρέπεται η αυτοδικία?

  4. Την σκορδαλιά ξέχασε μόνο ο άνθρωπος Αντρέα μου. Ωραία όμως το έγραψε αυτό για τον μπακαλιάρο, συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Την τιμητική του είχε χθες ο τηλεσκοπιάρχης πάντως. Τρώγαμε και τον μνημόνευα τον καψερό. Καλή σου σαρακοστή, Κώστας

  5. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ….ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ….ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΟΥΖΑ ΚΑΘΕΤΕ…ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ….

  6. Καλησπερα φίλε μου Κώστα 🔭Χτες ηταν η μέρα του μπακαλιάρου με σκορδαλιά και θα το ευχαριστήθηκε ο φίλος μας 😋και εγώ εδώ στην Ουαλλια Fish and chips έφαγα χτες μπακαλιάρο με τηγανίτες πατάτες δηλαδή !Δεν σχολιάζουμε όπως παλιά φίλε Κώστα !Αν έχεις φέισμπουκ κάνε μου αίτηση φιλίας να τα λεμε στο messenger!Καλησπερα στην φίλη μας την Ελένη τον Τάσο τον Αλεκο και τα αλλά παιδιά του “old blog “😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog