Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Δημοτική Κίνηση ”Επιλογή Ευθύνη” καταδικάζει τα ανώνυμα φεϊγ βολάν

- Advertisement -

Η Δημοτική Κίνησή μας “ Επιλογή Ευθύνης – Κωστής Ζερβός ” καταδικάζει απερίφραστα,όπως είναι απολύτως αυτονόητο, τα ανώνυμα υβριστικά έντυπα τύπου φέιγ βολάν που έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη μας.
Παρόμοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από οποιονδήποτε και καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να κτίσουμε μέτωπο απέναντι στους κάθε λογής ανώνυμους ψιθυριστές, που δεν αντέχουν το δημοκρατικό διάλογο και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους θυμίζοντας άλλες μαύρες εποχές.

Η “Επιλογή Ευθύνης”, ο επικεφαλής της Κωστής Ζερβός και τα μέλη της, επιδιώκουμε η εκλογική αντιπαράθεση να διεξαχθεί με έναν ουσιαστικό δημόσιο διάλογο που θα διέπεται από σεβασμό και ήθος και θα βασίζεται στα προγράμματα των παρατάξεων και όχι στη σπίλωση των αντιπάλων και σε αήθεις πρακτικές αποπροσανατολισμού και τυφλής πόλωσης, όσο κι αν το επιδιώκουν κάποιοι.

 

Για το Γραφείο Τύπου
Επιλογή Ευθύνης

- Advertisement -

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δημοτική κίνηση “ Επιλογή Ευθύνης – Κωστής Ζερβός ” καταδικάζει απερίφραστα, όπως είναι απολύτως αυτονόητο, και τις συχνές-πυκνές άδειες που δίνονται στο εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, έναν δηλαδή ορκισμένο δολοφόνο που επιθυμεί να αντιμετωπίζονται τα εγκλήματά του ως πολιτικά? (Ε τώρα, η περίπτωση Αξαρλιάν είναι μια παράπλευρη απώλεια. Και για την κατά λάθος στέρηση ζωής ενός και μόνο ανθρώπου θα στερήσουμε τις εξόδους ή και την λευτεριά σε έναν ταξικό αγωνιστή?)

  2. Ολες οι δημοτικες παραταξεις αντι να καταδικαζεται την κινηση αυτη θα επρεπε να ψαξεται αν ισχυει αυτο που εγραφαν τα φειγ βολαν .Αλλες….. πρακτικες…… θυμιζουν μαυρες εποχες.(για ποιο ΗΘΟΣ μιλατε κυριε?????)

  3. Και γραφειο τυπου ο νεαρος?! θαυμασια. Ποιος χρηματοδοτει τον προεκλογικο σου αγωνα, αγορι μου? Η μανουλα με τον πατερουλη ή ο Αλεξης απο τους φορους που μας βαζει για να κανεις εσυ εδω δηλωσουλες καταδικης?

  4. Ανώνυμε 23:49 Πως ανάγεται το ζήτημα της 17Ν και του Αξαρλιαν από το οτι μια δημοτική παράταξη καταδικάζει ένα γεγονός που έλαβε χώρα στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου ??

  5. Τράβα κανε μπάνιο βρε έμαθες και να καταδικάζεις και να υπερασπίζεσαι αυτούς που χρωστάνε και τα πληρώνουν οι υπόλοιποι

  6. Εδω και τωρα να μας πεις για το αλαθητο της απυριες τι θα προσφερεις στα προβληματα που αντιμετωπιζει το εκλογικο σωμα αναμενουμε, για της θεσεις εργασιας , τον εμπορικο κοσμο, αλλα και ποιος σε στηριζει οικονομικα ?

  7. Φιλε 23:32 Περιμενεις να σου απαντησει; Θα, θα, θα θα πει! Ειδικα το τελευταιο που ρωτησες, ο κοσμος το’χει τουμπανο και ο ιδιος κρυφο καμαρι!

  8. Αντιδημοκρατικό είναι να χρωστάς και να μην πληρώνεις,να λες αλήθειες και να χρησιμοποιούν παλαιές μεθόδους για να σε φοβίσουν.Μηπως όλοι θα έπρεπε να αναρωτηθούμε για όλα αυτά;;;;

  9. Στην ομιλία του την ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θα απαντήσει ελα να τον ακούσεις!!! Ασε που ολοι οι προηγούμενοι σου τα έλυσαν ολα αυτα που λες.Ετσι δεν ειναι?

  10. Εχεις δίκιο που φοβάσαι τα θα που σου έλεγαν τοσα χρόνια ΔΕΝ αλλάζεις και μυαλό όμως !!!Κατηγορείς αυτον που μπορεί και να μην ειναι μονο ΘΑ ΧΩΡΙΣ να τον δοκιμάσεις και πιστεύεις αυτούς που διαπιστωμένα μας κοροιδεύουν τόσα χρόνια .Λεω μπορει να κάνει κάτι και ελπίζω ΔΕΝ εχουμε και άλλη επιλογή εδω που φτάσαμε τι λες και εσυ?

    • Αυτός δεν έχει καν CV ρε φίλε και μας τσαμπουνάς πως δεν έχουμε άλλη επιλογή ? Κι όμως έχουμε. Γκιώνης. Και ανακοίνωσε και τον προαστιακό στο Λουτράκι που πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, περιμένουμε, και απαλλάχθηκε πλέον από τους ασόβαρους δημοτικούς συμβούλους που τον περιτριγύριζαν και παραιτήθηκαν ελπίζοντας να γίνουν κι αυτοί δήμαρχοι σαν και το παιδί χωρίς CV ! Τι λες κι εσύ ?

  11. Κανενα βιογραφικο αυτουνου δεν υπαρχει στο ιντερνετ ρε παιδια. Πολυ καμουφλαρισμενος μας βγηκε. Με προσοντα Γιαννη Φλωρινιωτη θελει να παρει τα ηνια του δημου;

  12. Λαβέ υπ’ όψιν σου ότι όλοι αυτοί που δοξάζεις διοίκησαν το Λουτρακι όταν είχε προϋπολογισμό και έσοδα εκκατομυρίων και ούτε έργα σοβαρά έκαναν αντιθέτως είμαστε και χρεωμένοι

  13. Την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ δεν την βάζετε για να μην σας πάρουν με τις πέτρες; Ο Ζερβός δεν ξέρει που είναι το δημαρχείο…σε ένα δημοτικό συμβούλιο δεν τον έχει πάρει το μάτι μου..

  14. Και αν πει κανείς φίλε Κώστα πως δεν είσαι παρατηρητικός, αναφέρω πως ούτε κι εμένα το μάτι μου το έχει πάρει ποτέ σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο. Τί θα μας πει λοιπόν? Πως είναι ο φαντομάς?

  15. Ρε παιδιά προς τι η ειρωνία;Πράγματι είναι ένας νέος ,ενδεχομένως άπειρος , αλλά φρέσκος άνθρωπος με κέφι (αφού δέχεται να διαθέσει ώρες και χρήμα).Ας του δόσουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε και αν μας πείσει Ο.Κ.

  16. Ολα ωραια και καλα για το ΛΟΥΤΡΑΚΙ μας που βρεθηκε καποιος απο το πουθενα να υποστηξει τα συμφεροντα του εκλογικου σωματος , αλλα υπαρχει εδω κατι σοβαρο , με ποιες γνωσεις θα αντιμετωπισεις τα φλεγωντα ζητηματα των θεσεων εργασιας που τριζουν τα θεμελεια των αυτοδιοικιτηκων επιχειρισεων του δημου μας, και πολλα αλλα που αφορουν τη κοινωνια μας, η ζητας τον ψηφο μας για μελοντικη υποστηριξη καποιων κοντινων ατομικων συμφεροντων σας , γιατι ακομα δεν εχουμε δει τα ατομα που σε πλαισιωνουν εκτος απο ορισμενες πληροφορειες που κυκλοφορουν, μηλα λοιπον ανοιχτα και μη κρυβωσαστε με τους υποστηρηκτες σου .

  17. Ενώ αυτοί που για σένα έχουν εμπειρία με τόσα λεφτά τόσα χρόνια κατάντησαν το Λουτρακι έτσι δεν σε βάζει να σκεφτείς λίγο Δεν σε απασχολεί τίποτα στα λύσανε ΟΛΑ

  18. Γιατί το Λουτρακι έχει τόσα φλέγοντα προβλήματα αφού το διοίκησαν οι έμπειροι που υποστηρίζεις ;Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί !!!

    • Είδα πόσο εσύ βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί, αφού προτίμησες να ταχθείς με τον σύριζα που εγκατέλειψε ακόμη και η σημαία της αριστεράς, ο Γλέζος, ζητώντας συγγνώμη από τον κόσμο που τον προέτρεπε να ψηφίσει τον Τσίπρα. Ή μήπως δεν το θυμάσαι? Εκτός κι αν τάσσεσαι μαζί τους για προσωπικά σου συμφέροντα, οπότε κι αυτό καταδεικνύει πολλά….

  19. Έτσι είναι, όπως τα λες φίλε 21.55. Αποβλεπει εμφανώς σε πολιτική καριέρα γιατί τα λεφτά είναι σταθερά και πολλά. Στις μέχρι τώρα ομιλίες του δεν άκουσα και δεν διαβασα τίποτα συγκεκριμένο που να πείθει ότι σκοπός του είναι η πόλη μας. Πως είναι δυνατόν κάποιος να νοιάζεται για την πόλη του χωρίς να έχει πατήσει το πόδι του σε ένα, έστω ένα, δημοτικό συμβουλιο?

    • Καλα, με τον Συριζα, δεν θα πάει και μακρια οσον αφορά πολιτικη καριερα, εδω που τα λέμε. Η αλήθεια ειναι πως ο δήμος εχει προβληματα, αν δεν πατας στα δημοτικα συμβουλια, δεν ξέρεις ποια ειναι αυτά και αν δεν τα ξερεις, πως θα τα λυσεις? ‘Ιδεες’ και οράματα εχει και η γιαγια μου, μπορει να γινει δήμαρχος?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog