Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τραυματίστηκε αστυνομικός – Χαμός έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου (video – φώτο)

- Advertisement -

Επίθεση δέχτηκε φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά στην περιοχή Σολωμός στην Κόρινθο, έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου.

Αυτή την  ώρα επικρατεί ένταση με συμπλοκές  έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ του Alpha αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχουν καταστρέψει τα πάντα οι γύφτοι και όσο η δικαιοσύνη, οι εισαγγελείς και η πολιτεία δεν παίρνουν μέτρα να τους κοπεί το θράσος και η εγκληματικότητά τους, τα πράγματα δεν οδεύουν προς το καλό. Έχουν εισβάλλει στις ζωές μας και στα σπίτια μας και την γλιτώνουν πάντα! Κινδυνεύουν τα σπίτια μας και τα παιδιά μας και η κοινωνία μας λέει κ ρατσιστές! Κρίμα το παλικάρι θα φάει τα νιάτα του στην φυλακή γιατί ήθελε να υπερασπίσει το σπίτι του! Ποια ανθρώπινη ζωή προστατεύεται;; Όλοι οι γύφτοι ζούν με παράνομα εμπόρια όλων των ειδών, με επιδόματα… την ίδια στιγμή που ο κοινός Έλληνας πολίτης αυτής της χώρας πληρώνει και δουλεύει για εκείνους! ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Κάντε κάτι λοιπόν με αυτούς τους αχρείους!!!

  2. Αν κ έχω πολύ καλό φίλο τσιγγανικης καταγωγής, πραγματικά έχω στραβώσει απίστευτα γιατί το παιδί που πυροβόλησε είναι γνωστός μου. Μεγάλη μάστιγα πλέον οι γύφτοι. Όσες προσπάθειες κ αν έχουν γίνει τα τελευταία είκοσι κ πλέον χρόνια από το κράτος έχει πάει στο βρόντο, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι μετρημένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog