Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρομά απείλησε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Κορίνθου ότι θα τους σκοτώσουν

- Advertisement -

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες το βράδυ στο ΝοκοκομείοΚορίνθου,σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr

Ενας Ρομά μπήκε με το αυτοκίνητό του, στον προαύλειο χώρο του Νοσοκομείου, έχοντας στη διαπασών τη μουσική και κάνοντας στροβιλισμούς (“κολιές”) προκάλεσε τον πανικό.

Λόγω της ανοιξιάτικης βραδιάς, αρκετοί συνοδοί και ασθενείς βρίσκονταν στον προαύλειο χώρο, οι οποίοι τρόμαξαν στο θέαμα του Ρομά με το αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς μπροστά τους.

Ο Ρομά άφησε το αυτοκίνητο στο κέντρο του προαύλειου χώρου, ακριβώς έξω από τα εξωτερικά ιατρεία, αφήνοντας συνεχώς τη μουσική στη διαπασών, κατέβηκε και κατευθύνθηκε στα ιατρεία.

Εκεί απείλησε με θράσος τους γιατρούς που βρίσκονταν στα εξωτερικά ιατρεία, λέγοντάς τους πως αν τολμήσουν να περιθάλψουν και να δώσουν βοήθεια σε συγγενείς του κατηγορούμενου από το Σολωμό, θα τους σκοτώσουν. Είπε δε χαρακτηριστικά, “έρχονται τώρα οι δικοί μου” , εννοώντας άλλους Ρομά.

Στη συνέχεια κλώτσησε αντικείμενα που βρήκε μπροστά του και  έφυγε κάνοντας και πάλι ελιγμούς. Μια κυρία που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα, εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω με το συνοδό της και τρόμαξε πολύ, αναγκάζοντας τους γιατρούς να σπεύσουν για βοήθεια.

Ο Ρομά εξαφανίσθηκε για λίγο, αλλά επέστρεψε με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας ελιγμούς στην αυλή,με τη μουσική πολύ δυνατά και απείλησε για δεύτερη φορά τους γιατρούς.

Ενας πανικός προκλήθηκε , αφού οι συνοδοί και οι ασθενείς τρόμαξαν με όλα αυτά.

Στη συνέχεια οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία. Αμέσως έσπευσαν άνδρες της ομάδες ΔΙΑΣ αλλά ο Ρομά κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσουν.

.

**Να θυμίσουμε ότι στο Σολωμό Κορινθίας ημεδαπός σκότωσε Ρομά ο οποίος επιχείρησε να κλέψει την οικία του.Ρομά στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά σε συγγενείς του δράστη, υπήρξαν συμπλοκές, όπως υπήρξαν συμπλοκές και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο χθές το πρωι

 

 

 

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • ε όχι και δύο βήματα… Πήγαινε εσύ με τα πόδια από το ΑΤ μέχρι το νοσοκομείο και το πιο πιθανό να σε υποδεχτουν οι καρδιολόγοι!!

  1. δεν μπορε δεν μπορει οκαθε ρομα να διμιουργει επισοδια εξω και μεσα στο Νοσοκομειο δεν μπορε δεν μπορει οκαθε ρομα να διμιουργει επισοδια εξω και μεσα στο Νοσοκομειο

    Πρεπει επιτελους να τους μαζεψη ηαστυνομια και ναπροστατεψη τα σπιτια μας

  2. Ρε παιδιά δεν μας είπατε τη τραγούδι επεζε στην διαπασόν ο Ρομά 😜αυτά τα προσέχουν οταν κάνουν ρεπορτάζ όλα εγώ θα σας τα λέω !Αδερφε jole 7 εδώ πάει το ρητό «μάθανε ότι (μπιπ) και πλάκωσαν και οι γυφτοι «😎Ελλάδα 2019 βοήθεια μας

  3. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το καθεστώς. Κάθε μέρα κ κάτι καινούριο με δαύτους. Ξαναλέω ότι δεν είμαι ρατσιστής κ έχω πολύ καλό φίλο τσιγγανικης καταγωγής, αλλά δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση. Έχουν γίνει ο φόβος κ ο τρόμος σε όλη την Κορινθία.

  4. “Μολύβι” και όλα λύνονται! Το νοσοκομείο υπο διάλυση. Κανένας νέος ιατρός δεν πατάει πια. Ούτε παιδίατρος ουτε ιατρος ΤΕΠ. Αυτή ε’ιναι η εικόνα που θέλουν να έχουν οι Κορίνθιοι για την πολη τους και τις υπηρεσιες τους.

  5. Δεν είναι και κάτι καινούργιο, πρώτη φορά είναι που απειλούν γιατρούς
    νοσηλευτές και συνοδούς ασθενών οι γύφτοι; Κάνουν ό,τι γουστάρουν,
    παρκάρουν όπου γουστάρουν, απειλούν όποιον γουστάρουν και σπάνε ό,τι
    γουστάρουν. Ποιος θα τους κάνει κάτι στην τελική; Και η διοίκηση λέει :
    ας τους κάνει μήνυση όποιος θίγεται από την συμπεριφορά τους

  6. Δεν είναι και κάτι καινούργιο, πρώτη φορά είναι που απειλούν γιατρούς
    νοσηλευτές και συνοδούς ασθενών οι γύφτοι; Κάνουν ό,τι γουστάρουν,
    παρκάρουν όπου γουστάρουν, απειλούν όποιον γουστάρουν και σπάνε ό,τι
    γουστάρουν. Ποιος θα τους κάνει κάτι στην τελική;

  7. Ο άλλος λέει: πήγαινε εσύ με τα πόδια από το κέντρο ως το νοσοκομείο, κ θα δεις…. Εντάξει… Δεν…. Μας ψεκαζουν. ΤΕΛΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog