Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κώστας Λογοθέτης”Δεσμευόμαστε για αναπτυξιακό Δήμο, οικονομικά βιώσιμο και πλήρως οργανωμένο”.

- Advertisement -

Σύσκεψη της Ομάδας Εργασίας Προγράμματος της παράταξης «Πολίτες Μπροστά», με μέλη από το Λουτράκι, την Περαχώρα και τους Αγίους ΘεοδώρουςΗ Ομάδα Εργασίας θα προχωρήσει σε συναντήσεις με πολίτες, συλλόγους και φορείς εν όψει της κατάρτισης του προγράμματός μας. Με διάλογο και συμμετοχή οργανώνουμε την επόμενη μέρα του Δήμου μας.

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βλέπω καλά? Γιώργος Μαρίνης μαζί του?…άστο…. χαμένος από τα αποδυτήρια είναι ο Λογοθέτης…Δεν έχει βάλει γκολ ο Μαρίνης ούτε σε προπόνηση λέμε, θα βάλει τώρα?Ούτε μια νίκη δεν έχει κάνει σε δημοτικές εκλογές τα τελευταία 450 χρόνια. lol

  2. Φιλε jole τωρα τον βλεπεις τον μαρινη?Ηταν και στην βιβλιοθηκη μαζει με τον Τασο τον Ανδρεα τον Νασο και τα αλλα…. παιδια.Θα ηταν προσβολη να μην παραβρευθουν στην συγκεντρωση αφου ο Λογο ολους αυτους τους ειχε παρει τηλεφωνο και τους ειχε καλεσει.

  3. Φιλε 9:36 ξερεις κατι?αυτος δεν ξερει να οργανωνει.η ιδικοτητα του ειναι να ρημαζει…….(το μαγαζι του….το δημο…….)

  4. Κοιτα οργανωσε την ζωη σου και αν τα καταφερεις ελα παλι για 4 φορα να ξαναβαλεις για δημαρχος!!!!!Σε εμαθε ο κοσμος…….θα μας πεις οτι ξερεις και απο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog