Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νίκος Λόης: Μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι

- Advertisement -

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου. Πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω έγγραφο και να σκεφθείτε εσείς τις απαντήσεις, οι οποίες δεν έχουν σταλεί ακόμα σε εμένα και αναμένω να σταλούν….

Αλήθεια πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι όσοι μας έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι, θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και πάλι; Τί έκαναν για τον τόπο 5 ολόκληρα χρόνια;
Μήπως στρέφουν τις ελπίδες στον κο Γ. Δέδε;


ΑΙΤΗΣΗ


Του Νικολάου Λόη Δημότη του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. Κατοίκου Λουτρακίου, οδός Αφροδίτης αρ. 2. Λουτράκι, πρώην Δημοτικού Συμβούλου, τ. Ποέδρου και Αντιπροέδρου Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ, του Δήμου αυτού και του πρώην Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, με ΑΦΜ 032300795.

ΠΡΟΣ
1. Τον ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, νομίμως εκπροσωπουμένου από τον Δήμαρχο αυτού,
2. Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, του ως άνω Δήμου, με την παράκληση ο Πρόεδρος να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ.
Θέμα: ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ
Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,
Πριν μερικές ημέρες έλαβα γνώση, του αποσπάσματος της με αρ. απόφασης 7/2-2019 της 11ης -2-2019 (Πρακτικό 2) της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ε. του Δήμου μας με την επωνυμία : ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α., με την οποία, πρώτα αναγράφει ότι «…Γίνεται η ανάγνωση του Ιδιωτικού Συμφωνητικού του θέματος…», χωρίς να αναγράφει σε τι αναφέρεται το Ιδιωτικό αυτό Συμφωνητικό, τους όρους και τις οικονομικές συμφωνίες, τις επιβαρύνσεις της Α.Ε. του Δήμου μας, και ποιός και ή ποιοί υπέγραψαν το Συμφωνητικό αυτό, εάν ήταν και τρίτοι Συμβαλλόμενοι, όπως π.χ. ο Δήμος και το ΚΑΖΙΝΟ, και με ποιές εξουσιοδοτήσεις έγινε αυτή η συμφωνία, ακολούθως αποφασίστηκε ομόφωνα: «… η έγκριση του από 7-2-2019 ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ της «Τουριστική ΛΟΥΤΑΚΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ» και της «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» …».

Από το ανωτέρω έγγραφο γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά σε όλους τους Δημότες και ιδιαίτερα σε εμένα, τόσο ατομικά, όσο και ως μέλος της ενώσεως πολιτών, με την επωνυμία: «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ», τα οποία ερωτηματικά δέον όπως απαντηθούν στα πλαίσια των συνταγματικών υποχρεώσεών σας ως Δημόσια – Δημοτική Αρχή, αλλά και ενόψει, μάλιστα, της στάθμισης των πολιτικών αποφάσεών σας προκειμένου να αναλογιστούμε εάν θα σας ψηφίσουμε ή όχι.

Συγκεκριμένα, επιθυμούμε να λάβουμε γνώση και σας ζητάμε να μας απαντήσετε εγγράφως στα εξής ερωτήματα, και οφείλετε να απαντήσετε εγγράφως στα πλαίσια της διαφάνειας στην άσκηση της Δημόσιας-Δημοτικής Εξουσίας, που ασκείτε στον Δήμο μας, της άσκησης της Χρηστής Διοίκησης υπέρ των συμφερόντων του Δήμου μας, ήτοι:
1. Ποιοί υπέγραψαν την εν λόγω συμφωνία και γιατί;
2. Ποιος ο σκοπός της συμφωνίας;
3. Ποιοί όροι περιέχονται στην συμφωνία αυτή,
4. Για πόσα έτη θα ισχύσει και από πότε και τι τυχόντα βάρη θα επέλθουν στην Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας;
5. Εάν η εν λόγω συμφωνία της 7-2-2019 ,που περιέχεται στην ως άνω απόφαση, την οποία συνημμένα σας αποστέλλω, έχει σχέση με την συμφωνία μετατροπής της κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία;
6. Εάν τυχόν έχει παραχωρηθεί στην εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. κάποιο έσοδο της νέας, μετά την μετατροπή της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, σε ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Ανώνυμης Εταιρείας ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ προς την Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας ή προς τον Δήμο μας;
7. Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ στο ερώτημα με αρ. 7, τότε εξηγήστε μας, διότι αδυνατούμε να καταλάβουμε με τη λογική μας, πώς εξηγείτε, να παρέχουμε κάτι π.χ. ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ, που τυχόν θα οφείλει η νέα Ανώνυμη Εταιρεία ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, χωρίς να έχουν έρθει οι όροι της μετατροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας, προς διαβούλευση και ψήφιση τους, χωρίς μάλιστα να έχουν αρθεί οι αμφισβητήσεις εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου σε σημαντικότατα ποσά του ισολογισμού της νέας Ανώνυμης Εταιρείας όπως έχει επιφυλαχθεί ο Δήμος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την έγκριση του Ισολογισμού της νέας ΑΕ του ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, 20-3-2019
Με εκτίμηση,
Ο αιτών
Νικόλαος Γ. Λόης

Δείτε την Αίτηση

%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE1
%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE2
%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25AE
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eσένα πάντως,σίγουρα σε έχουμε γραμμένο,όλοι οι Λουτρακιώτες ! Πες μας τί έκανες ΕΣΥ που ήσουν με 3 διαφορετικούς δημάρχους,κωλοτούμπα !

  2. Ολοι οι ανώνυμοι επαναστάτες δεν μας λέτε τι έχετε προσφέρει στο Δήμο εκτός από οπαδιλίκι στον εκάστοτε εκλεκτό σας. Κρίνετε έναν που αγωνίζεται επώνυμα όσο κι αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του και που τις περισσότερες φορές οι ενστάσεις του είναι σωστές. Για πείτε μου λοιπόν που είναι λάθος ο κ. Λόης στο έγγραφο του και γιατί έχει δικαίωμα ο εκάστοτε δήμαρχος να τον αγνοεί. Το λογαριασμό που έρχεται τον βλέπετε ?

  3. Σας έβαλε στην θέση σας ο Χρήστος με το σχόλιο του !👍Ο Νίκος έχει μια άποψη ,σωστή -λάθος και την λέει επώνυμα όπως έχει το δικαίωμα !ολοι εσείς οι ανώνυμοι έχετε να μας πείτε κάτι να προτείνετε να κάνετε ερωτήσεις για να πάρετε απαντήσει ??Καλησπερα Χρήστο καλά τους τα είπες αλλά μυαλό δεν βάζουν εκεί στα μεροι μας μερικοί μερικοί !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog