ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΑΠΟ ΜΕΘΩΝΗ: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΧΙ «ΚΟΥΦΙΑ» ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ»

2019-03-28T19:47:42+03:0028 Μαρ 2019 | 21:00|Κατηγορίες: Πελοπόννησος, ΤΟΠΙΚΑ|0 Σχόλια

Χθες το βράδυ, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας μίλησε στην ιστορική καστροπολιτεία της Μεθώνης, σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο.
Κύρια θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν ο δρόμος, η τουριστική ανάπτυξη, η στήριξη των τοπικών προϊόντων, η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής, η ανεργία και οι νέοι που δυστυχώς φεύγουν για το εξωτερικό.
Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν πολύς. Κόσμος που βαρέθηκε τα λόγια χωρίς αντίκρισμα, τη φανφάρα και την κοροϊδία του απερχόμενου Περιφερειάρχη. Ο Παναγιώτης Νίκας είπε χαρακτηριστικά:«Έφθασα στην πόλη σας μέσα σε 1 ώρα και 20′ και από το δρόμο της Γαλλικής Αποστολής (1828), ο οποίος δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε…»
Προσέθεσε δε τα εξής: «Ως συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» δεν τάζουμε, αλλά μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Είναι βέβαιο πως το μέλλον της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου χρειάζεται μέθοδο, πρόγραμμα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα, όχι «κούφια λόγια» και χτυπήματα στην πλάτη.»
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!


Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 

Αφήστε ένα σχόλιο