Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” στο Κ.Α.Π.Η. Λουτρακίου

- Advertisement -

Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) του Λουτρακίου επισκέφθηκε την Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, ο Επικεφαλής της Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Β. Καραπανάγος, συνοδευόμενος από 6μελή αντιπροσωπεία.

Ο Ιωάννης Β. Καραπανάγος και τα μέλη της Παράταξής “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”, αφού ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. και της Συντονιστικής Επιτροπής κα Ελένη Δάλλα και κ. Βασίλη Λιαντινιώτη για τη φιλοξενία, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα παρευρεθέντα μέλη του Κ.Α.Π.Η., για θέματα που αφορούν την Κοινωνική Πρόνοια και την Αλληλεγγύη.

Κατά τις συζητήσεις τους, με τους ηλικιωμένους, παρουσίασαν το όραμα και τις βασικές προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού, ενόψει των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου, δεσμεύθηκαν ότι θα βρίσκονται κοντά σε κάθε ανάγκη τους και την επόμενη μέρα των εκλογών, επισημαίνοντας ότι μόνο με αίσθημα ευθύνης, συνεργασίας και συναίνεσης, θα τεθούν οι βάσεις για έναν Δήμο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό προς τον πολίτη.

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού αποτελούσαν οι:
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου
Απόστολος Λυχούδης
Αννή Κόντη
Μάχη Ανδριανού
Κοσμάς Θεμέλιος
Κώστας Σταυρόπουλος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog