Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τέσσερις ηχηρές προσθήκες στο συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη

- Advertisement -

Tέσσερα ηχηρά ονόματα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και ξανά υποψήφιος κ. Γιώργος Γκιώνης, στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Λουτράκι.

Τέσσερις δυνατές υποψηφιότητες, που προέρχονται από διάφορους αυτοδιοικητικούς χώρους, οι οποίες συζητήθηκαν πολύ και προκάλεσαν “πονοκέφαλο” σε αντίπαλα στρατόπεδα, αφού ως γνωστόν πολλοί πλησίασαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους και τους ζήτησαν να είναι υποψήφιοι στους συνδυασμούς τους αλλά προτίμησαν τελικά το Γιώργο Γκιώνη.

Αλφαβητικά:

Γιώργος Γλυκοφρύδης: Ο επιτυχημένος Αντιδήμαρχος Οικονομικών, την περίοδο 2010-2014 με τη δημοτική αρχή του Κώστα Λογοθέτη, είναι ένας άνθρωπος που κανείς δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό. Διαχειρίστηκε τα οικονομικά του δήμου με επιτυχία σε δύσκολη περίοδο για τη χώρα και το δήμο και τα κατάφερε αφού άφησε τα ταμεία του δήμου γεμάτα!Εχει πολλούς φίλους που τον στηρίζουν  στο Λουτράκι  και την Περαχώρα!

Νίκος Μαστρογιάννης: .Ενας από τους καλύτερους αντιδήμαρχους καθαριότητας που πέρασαν ποτέ, Δούλευε μαζί με τους υπαλλήλους του Δήμου.Σκούπιζε και καθάριζε. Πορεύτηκε από την αρχή μέχρι το τέλος στο πλευρό του τέως Δημάρχου κ. Παύλου Παύλου. Ο Νίκος Μαστρογιάννης,ο γνωστός με το παρατσούκλι, “Μαρτσέλο”, έχει πολλές συμπάθειες και πολλούς “φανατικούς” φίλους που τον στηρίζουν!

Χαρά Μουζάκη: Μια γυναίκα με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.Γνώστρια των εκλογών,  ασχολείται με τα κοινά και τις εκλογές πολλά χρόνια. Συνδικαλίστρια επίσης πολλά χρόνια, ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Παύλου Μίχα, έχει άποψη και γνώση και παίζει πάντοτε ρόλο στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις.

Δημήτρης Πρωτονοτάριος: Ο γιατρός που καταφέρνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση,”να κόβει χειρουργικά τους αντιπάλους του”, αφού συγκεντρώνει πάντα τετραψήφιο αριθμό σταυρών, σε όποιον συνδυασμό κι αν είναι υποψήφιος! Εχει φανατικούς υποστηρικτές που τον ακολουθούν παντού !

Και οι τέσσερις πολύ αγαπητοί στο Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή!

Ν.Μαστρογιάννης        Χαρά Μουζάκη            Δ.Πρωτονοτάριος       Γιώργος Γλυκοφρύδης

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σωστός, φίλε μου. Συμφωνώ και επαυξάνω! Οι άλλοι κατεβαίνουν απλώς με το επιχείρημα ότι ο δήμος χρειάζεται νέο αίμα. Λες και έχουμε καμιά εγγύηση από τους ιδίους ότι νέο αίμα σημαίνει και επιτυχία και σωστή διαχείρηση του δήμου. Λόγος να γίνεται τώρα. Κάτι πρέπει να πουν κι αυτοί οι απελπισμένοι φουκαράδες. Στην ουσία, κατεβαίνουν για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Βασιλείου που ήδη ο άνθρωπος είναι επιτυχημένος γιατρός.

  1. Δαγκωτό Μαρτσέλο ειπαμε 😎Και την Χαρά και τους άλλους φίλους μου να τους προτιμήσετε αλλά ο Μαρτσέλο είναι ξάδερφος 🤠

    • Η όρεξη από μόνη της φτάνει; Να σου δώσω και μία άλλη λέξη να μου αναλύσεις και συγκρίνεις με την όρεξη; Εμπειρία. Εδώ είσαι πολύυυυυυυ πίσω πιτσιρίκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog