Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τι χαρίζει ο Θοδωρής Πέτρου στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρου Θοδωρής με δημόσια ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί πως χαρίζει στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων την πλατφόρμα www.menoumeloutraki.com, που δημιούργησε ο ίδιος με σκοπό την καταγραφή και αποστολή αιτημάτων των δημοτών προς επίλυση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου

 

“Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα σχεδιασμού της πλατφόρμας www.menoumeloutraki.com για την καταγραφή και αποστολή αιτημάτων δημοτών προς επίλυση στις αρμόδιες υπηρεσίες.Έτσι οραματίζομαι την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αιρετούς δίπλα στον δημότη ουσιαστικά και όχι μόνο για τη διεκδίκηση της ψήφου του κάθε 4 χρόνια. Χρόνια πολλά λοιπόν και σας γνωστοποιώ την πρόθεσή μου όπως και στο Δημοτικό Συμβούλιο να δωρίσω το domain και την ιστοσελίδα για να χρησιμοποιηθεί με όποιον τρόπο επιθυμούν οι υπηρεσίες του Δήμου μας.”

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς «μένουμε στους Αγίους Θεοδωρους» κε Πέτρου και γνωρίζουμε το novoville που είναι μια πολύ εύκολη, έξυπνη και αξιόλογη εφαρμογή του Δήμου και πολύ χρήσιμη.Εσείς με το menoumeloutraki κάντε ότι δώρο θέλετε για να προβληθείτε!

    • Σκληρό και αιχμηρό το σχόλιό σου. Δεν βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος ο άνθρωπος για να προβληθεί. Ένα site είχε φτιάξει, όντας Λουτρακιώτης, και αυτό δωρίζει στον δήμο. Πού το κακό; Πού το παράξενο; Πού το άδικο; Καλό είναι να προσέχουν διάφοροι τα σχόλιά τους αν δεν καταλαβαίνουν 5-10 πραγματάκια.

  2. ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ…ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΑΒΟΥΝ

  3. Ποιος ειναι αυτος ρε παιδια και που μενει???????ειναι ανεξαρτητος η πηγε με τον αλλον τον φωστηρα τον Λογοθετη??? ΘΕΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!!!!!!

  4. To Novoville είναι αυτό που επίσημα χρησιμοποιεί ο Δήμος και είναι όντως
    πολύ καλό για όσο υποστηρίζεται. Αυτή η κίνηση δεν έχει ουσιαστικό νόημα αυτή την στιγμή. Επίσης
    γενικά δεν έχει καμία χρησιμότητα μια σελίδα όσο καλή και αν είναι, αν δεν
    υπάρχουν άνθρωποι να την υποστηρίζουν. Ο κύριος Πέτρου είναι νέος
    χαμηλών τόνων με συμμετοχή στο Δημοτικό συμβούλιο και δείχνει να έχει όρεξη να προσφέρει, του λείπει λίγο η εμπειρία. Χρειαζόμαστε
    τέτοιους ανθρώπους και όχι αχυράνθρωπους και αμέτοχους συμβούλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog