Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ.Σ.Ε.Ε. vs ΠΑ.ΜΕ και ΠΑ.ΜΕ vs Γ.Σ.Ε.Ε.

- Advertisement -

Μεγάλη ένταση και βολές εκατέρωθεν, με ανακοινώσεις από το ΠΑΜΕ κατά της ΓΣΕΕ, αλλά και της ΓΣΕΕ κατά του ΠΑΜΕ.Αφορμή το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα ( 14 έως 17 Μαρτίου). Ενταση και επεισόδια σημειώθηκαν από δυνάμεις του ΠΑΜΕ με αποτέλεσμα να ματαιωθεί. Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για “συνδικαλιστική μαφία” που ηγείται στη ΓΣΕΕ

Διαβάστε τις σημερινές ανακοινώσεις  της ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ και με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν ενόψει και του 37ου Συνεδρίου της, προχωρά σε ενημερωτική καμπάνια μέσα από το κανάλι της στο youtube  και από τις σελίδες της στα social media.

Η Συνομοσπονδία δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα πέντε βίντεο υπό τον τίτλο «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ- ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Το πρώτο βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί στο παρακάτω link:

Ακολουθεί και  το  κείμενο του πρώτου βίντεο.

VIDEOSPOT No1

ΕΙΠΑΝ: «Οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ πήγαν για διακοπές στο συνέδριο, τρωγόπιναν χαβιάρι και σαμπάνιες σε τουριστικά θέρετρα, απολάμβαναν τζακούζι και πισίνες, με τα λεφτά των εργαζομένων και την πέρασαν φίνα».

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

 

Ακολουθεί η δεύτερη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

H ΓΣΕΕ  συνεχίζει τη δημοσιοποίηση των βίντεο υπό τον τίτλο «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ –ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ».

Η Συνομοσπονδία αναρτά τα σχετικά βίντεο στο κανάλι της στο Youtube  και στις σελίδες της στα social media  με στόχο να αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ.

 

Και το δεύτερο βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί στο παρακάτω link:

 

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη διάλυση του Συνεδρίου στην Καλαμάτα, η συνδικαλιστική μαφία που ηγείται στη ΓΣΕΕ φέρνει το συνέδριο στη Ρόδο, σε ένα τουριστικό θέρετρο, για μία ακόμα φορά μακριά από τους εργαζόμενους και τα προβλήματα τους. Σαν τον κλέφτη και με διαδικασίες fast track προχωρούν σε συνέδριο μόνο μίας μέρας, υπονομεύοντας ως σήμερα κάθε συλλογική και καταστατική διαδικασία.

Δεν θέλουν πραγματικό συνέδριο! Δεν τους ενδιαφέρει! Επιδιώκουν να στήσουν απλά και μόνο μία κάλπη για να εκλεγούν, να διατηρήσουν με κάθε τρόπο τη συνδικαλιστική τους επιβίωση, να την επικυρώσουν νομικά με κάθε πρόθυμο και χρήσιμο δικηγόρο!

Θα επιχειρήσουν νέα προσπάθεια για να νομιμοποιήσουν την εργοδοσία και τη νοθεία μέσα στα συνδικάτα. Οι καταγγελίες των δυνάμεων του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα για τα έργα και τις ημέρες της συνδικαλιστικής μαφίας, αποκαλύπτουν για μια ακόμη φορά το στόχο της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, να αναχαιτίσουν την ισχυροποίηση του ταξικού κινήματος, ώστε να εξελίσσεται ανεμπόδιστα η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από τη μεγαλοεργοδοσία, τις κυβερνήσεις της και την ΕΕ.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν για μία ακόμα φορά τα στοιχεία που καταδεικνύουν το μέγεθος της αλλοίωσης των συσχετισμών σε σωματεία, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες και την ωμή παρέμβαση της ίδιας της εργοδοσίας με φυσική παρουσία στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το μέγεθος της εργοδοτικής παρέμβασης είναι τέτοια που χρειάζεται να γίνει γνωστή σε κάθε περιοχή, σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς.

Απέναντι σε όσα εξελίσσονται αυτή την περίοδο οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να αψηφήσουν απειλές και εκβιασμούς, με κάθε μέσο να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να έχουν οργανώσεις ανεξάρτητες από την παρέμβαση της εργοδοσίας και του κράτους! Η απαίτησή των εργαζομένων να καθαρίσει το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα από τη βρωμιά της συνδικαλιστικής μαφίας συμπυκνώνεται στο σύνθημα που βροντοφωνάζεται σε κάθε πόλη και χώρο δουλειάς αυτές τις μέρες: «Σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών!».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog