Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

‘ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ : Ποιό θα είναι το επόμενο έργο που θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος

- Advertisement -

H δημοτική παράταξη «Ωρα για δράση» χαιρετίζει την ανακοίνωση που ΘΑ εκδοθεί από το Δημαρχιακό Μέγαρο με την ανάλογη φωτογραφική τεκμηρίωση και τις δηλώσεις ικανοποίησης της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη μεταστέγαση του σταθμού ΚΤΕΛ δίπλα στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο.

Άλλο ένα «επεισόδιο» στο σήριαλ της προεκλογικής δημαγωγίας του «βετεράνου» πλέον της πολιτικής του Δήμου μας.

Πέρασαν πάνω από 8 χρόνια από την αρχική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2011 και έγιναν πολλά. Άλλαξε η Δημοτική αρχή και άλλαξε η χωροθέτηση μετά από πρόταση τοπογράφου μηχανικού ο οποίος ανέλαβε τη μελέτη με απευθείας ανάθεση, ακολούθησε δημόσια διαβούλευση την εβδομάδα του 15αύγουστου του 2016 (9.8.2016) και ήρθε το Σεπτέμβριο 2016 η απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Βέβαια οι διαμαρτυρίες τόσο των Εκπαιδευτικών όσο και των γονέων για την ασφάλεια των μαθητών καθώς τα δρομολόγια θα διέρχονται μπροστά από το σχολείο και το νηπιαγωγείο «κατατροπώθηκαν» από τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο με τη δήλωση:

«Το θέμα της ασφάλειας των μαθητών των τριών σχολείων αποτελεί για τη δημοτική αρχή βασικό μέλημα, το οποίο θα αντιμετωπισθεί σε επόμενη φάση». Και ως γνωστόν κατά τη δήλωση του ιδίου η ώρα αιχμής είναι 7:30 – 9:00, οπότε μπορεί να τροποποιηθούν τα δρομολόγια και το πρόβλημα θα αντιμετωπισθεί με σχολικό τροχονόμο.

Το σημαντικότερο για αυτόν ήταν ότι «Υπάρχει συναίνεση από την ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε. και μάλιστα έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσής της». Και φυσικά εν ευθέτω χρόνο θα ασχοληθεί η Δημοτική Αρχή με το θέμα της μετεγκατάστασης της Λαϊκής. Τ

ο έργο καθυστέρησε λόγω επαναφοράς του θέματος της κανονιστικής διάταξης επειδή έλειπε η απαιτούμενη πλειοψηφία και από τον Ιανουάριο 2017 ωρίμασε επιτέλους το έργο και αποφασίζεται την Παρασκευή 5 Απριλίου η παραχώρηση χώρου για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ ακριβώς δίπλα στο σχολείο. Εύγε ή αιδώς?

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog