Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Ψυχολογικά άρρωστη η μητέρα που πέταξε το 4χρονο κοριτσάκι από το μπαλκόνι-Νόμιζε πως είχε κακοποιηθεί η κόρη της

- Advertisement -

Συγκλονίζουν οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου μία 44χρονη μητέρα έριξε το παιδί της από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, η 44χρονη μητέρα φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επί μήνες, τα οποία μάλιστα επιδεινώθηκαν τα τελευταία 24ωρα πριν προχωρήσει στην τραγική πράξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα «Το Βήμα», η κατάσταση της 44χρονης επιδεινώθηκε μετά από μία εσφαλμένη εντύπωση που είχε σχετικά με κάποιο δήθεν περιστατικό κακής μεταχείρισης ή κακοποίησης της 4χρονης κόρης της, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε σε καμία περίπτωση.

Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις η 44χρονη γυναίκα είχε σχηματίσει την παραπάνω εντύπωση εξαιτίας μίας ζωγραφιάς που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι.

Μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας, αναφέρουν πως η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Συγγενείς αναφέρουν επίσης πως, η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση περίπου μία εβδομάδα πριν το τραγικό συμβάν και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους

Τέλος σημειώνεται πως η μητέρα δεν άφησε κανένα χειρόγραφο ή ηλεκτρονικό μήνυμα ώστε να δίνει μια στοιχειώδη εξήγηση για την επιλογή της, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν πως η μητέρα είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια πριν ρίξει το 4χρονο κορίτσι στο κενό και στην συνέχεια πέσει και η ίδια.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog