Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Λουτράκι σταθερά πρώτος προτεινόμενος προορισμός και για το Πάσχα.

- Advertisement -

Παρ΄όλες τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων, (κυρίως για αντιπολιτευτικούς λόγους) να πείσουν πως η πόλη βρίσκεται σε τέλμα, το Λουτράκι εξακολουθεί να προτείνεται ως πρώτος ταξιδιωτικός προορισμός απο τα ειδησεογραφικά σάιτ.

Έτσι, όπως βούλιαξε απο κόσμο τις απόκριες και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, θα βουλιάξει (πιστεύουμε) και το Πάσχα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο όπως το διαβάσαμε στο The Toc:

Εμπνευσμένες κοντινές αποδράσεις για το Πάσχα

Είτε μένετε στην Αθήνα και θέλετε να αποφύγετε τα πολλά χιλιόμετρα, είτε μακριά και θέλετε μία γεύση Πάσχα κοντά στην πρωτεύουσα, υπάρχουν λύσεις

Για τους περισσότερους, Πάσχα σημαίνει χωριό ή νησί και ότι άλλο αυτό περιλαμβάνει: Δηλαδή πολλά χιλιόμετρα με αυτοκίνητο και ουρές, ή λιμάνια και αεροπλάνα.

Αν θέλετε να αποφύγετε όλα τα παραπάνω και να απολαύσετε ξεκούραστο Πάσχα, κοντά στην πρωτεύουσα, υπάρχουν προορισμοί που θυμίζουν εξωτικά μέρη και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε έθιμα και εκδηλώσεις από τους μακρινούς ανταγωνιστές τους.

Το ίδιο ισχύει όμως και για όσους μένουν πολύ πιο μακριά και θέλουν μία πρωτευουσιάνικη γεύση, αφού μπορούν να κινηθούν μεν στις εθνικές οδούς αλλά στο αντίθετο ρεύμα από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους που θα αδειάζουν την πόλη!

Προορισμοί κοντά στην Αττική λοιπόν στο επίκεντρο! Και πιο αναλυτικά το Λουτράκι, μόλις 45 λεπτά από την πρωτεύουσα και η Βραυρώνα, σε παρόμοια χρονικά διαδρομή.

Λουτράκι

Το Λουτράκι, in προορισμός των Αθηναίων για δεκαετίες, έχει αναβαθμιστεί σε υποδομές και εγκαταστάσεις, διατηρεί όμως πάντα τον κλασσικό αρχοντικό χαρακτήρα του και προσφέρει μία ξεχωριστή θέα στη θάλασσα από κάθε σημείο του. Παράλληλα, αποτελεί ιδανική βάση για πολύ κοντινές βόλτες που αποκαλύπτουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο επισκέπτης της περιοχής, λίγα λεπτά μακριά από την πόλη μπορεί να βρεθεί σε μαγικά μέρη, όπως ο αρχαιολογικός χώρο του Ηραίου και η Λίμνη Βουλιαγμένης στην οποία μπορεί κανείς εύκολα να κάνει μπάνιο τον Απρίλιο.

Λίμνη Βουλιαγμένης
Λίμνη Βουλιαγμένης

Να ανέβει στο όρος Γεράνεια και να γνωρίσει από κοντά υπέροχες Μονές αλλά και ταβέρνες καλά κρυμμένες από τον κόσμο και φυσικά να δει τα ερείπια στην Ακροκόρινθο αλλά και τη θέα που κόβει την ανάσα.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου
Ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου

Την ίδια στιγμή, το Λουτράκι, με τα in bar, club και εστιατόριά του, είναι έτοιμο να υποδεχθεί όσους θέλουν μία πιο έντονη επαφή με τον κόσμο.

Η Ακροκόρινθος
Η Ακροκόρινθος

 

και η θέα από την κορυφή
και η θέα από την κορυφή

Που θα μείνετε – Προσφορά για τους αναγνώστες μας

Στο Λουτράκι, η λύση διαμονής που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, είναι τα Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort που βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη και με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας αλλά και άμεσης πρόσβαση στους ρυθμούς της πόλης. Για φέτος το Πάσχα, έχουν οργανωθεί και ειδικές εκδηλώσεις για τη Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο και φυσικά την Κυριακή του Πάσχα, ενώ προσφέρεται και δωρεάν φιλοξενία παιδιού αλλά και εκπτώσεις στις θεραπείες spa.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort
Wyndham Loutraki Poseidon Resort

 

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά που αποκλειστικά για τους αναγνώστες του thetoc.gr προσφέρει 10% έκπτωση στο σύνολο της διαμονής για το Πάσχα αν κάνουν κράτηση μέσω τηλεφώνου ή email στα Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts στο Λουτράκι, μέχρι τις 10 Απριλίου χρησιμοποιώντας το promo code: EASTERZEUSTOC.

Wyndham Loutraki Poseidon Resorts
e-mail:reservations@wyndhamloutrakiresort.com
www.wyndhamloutrakiresort.com

Ramada Loutraki Poseidon Resort
e-mail: reservations@ramadaloutrakiresort.com
www,ramadaloutrakiresort.com

Managed by ZEUS INTERNATIONAL

 

 

Πηγή: thetoc.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι είναι αυτά 😮😮βάλτε τίποτα σκουπιδοτενεκέδες και σπασμένες πλάκες και σκυλιά γατιά για τους φίλους μας που «αγαπούν «το Λουτρακι !Θα στεναχωρηθούν που προβάλουμε τα καλά του τόπου 😮Αντιπολίτευση η ότι άλλο λόγο έχουν και τα γράφουν και τα προβάλουν πρέπει να σταματήσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog