Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγιοι Θεόδωροι: Oλοκληρώθηκε η διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο 1ο δημοτικό

- Advertisement -

Σε έντεκα σχολικές μονάδες 11, στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων ( Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ) σε όλες τις δημοτικές ενότητες οι εργασίες προχωρούν και θα ολοκληρωθούν με την λήξη του σχολικού έτους.
Όλες αυτές οι εργασίες διαμόρφωσης γηπέδων των αύλειων χώρων, προκύπτουν από την έγκαιρη ένταξη του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων στο ΠΔΕ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε ολοκληρωμένο το έργο στο πρώτο δημοτικό των Αγίων Θεοδώρων. Οι εργασίες συνεχίζονται στο Γυμνάσιο-Λύκειο και δεύτερο σημοτικό της πόλης !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η έλλειψη παιδείας σύντομα θα τα καταστρέψει δυστυχώς αλλά καλή η προσπάθεια και αυτονόητη νομίζω ,τελος πάντων δεν μπορώ να καταλάβω πως βελτιώνονται κάποια πράγματα μόνο πλησίον εκλογών πρέπει να μας θεωρούν ηλίθιους πάντως .

  2. τι να κανουν βρε αδελφε? αφου το κρατος παντα οταν πλησιαζουν εκλογες ανοιγει την κανουλα με το χρημα.το κολπο ειναι να εισαι παντα ετοιμος να το αξιοποιησεις.μπραβο παντως. ειναι ομορφες οι αναπλασεις στα σχολεια μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog