Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (Σάββατο 6 Απριλίου) , ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, και υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης…

Με μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε χτες, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, η συγκέντρωση της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη.

Ο Κώστας Λογοθέτης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στους δύο συνυποψήφιούς του, κ. Γιώργο Γκιώνη και κ. Μαρία Πρωτοπαππά, χαρακτηρίζοντάς τους δυο όψεις του ίδιου χρεοκοπημένου νομίσματος : «Όταν η παράταξή μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά μιλούσα για εγκατάλειψη του δήμου μας, για απραγία της διοίκησης Γκιώνη, για πλήρη αδιαφορία, η κ. Πρωτόπαππα, ως αναπληρώτρια δήμαρχος υπερασπιζόταν και με το παραπάνω το έργο, δηλαδή το μη έργο της δημοτικής αρχής.»

Στη συνέχεια απευθυνόμενος και στους δύο, διατύπωσε επίσημα για άλλη μια φορά την πρόταση για διεξαγωγή debate στο Αλεξάνδρειο : «Πριν το Πάσχα σας προκαλούμε να συγκριθούμε ευθέως μαζί σας. Πάνω στο τραπέζι. Με ανοιχτά χαρτιά. Το έργο μας και το έργο σας.
Γιατί δεν απαντάτε; Τι φοβάστε;»

Αναφερόμενος δε, στην ταυτότητα της παράταξής του τόνισε με νόημα
«Λέω ρητά και κατηγορηματικά, η παράταξή μας δεν είχε, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει ποτέ χρίσμα από κανένα. Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε οι εκλεκτοί κόμματος ή κομμάτων αλλά η γνήσια έκφραση της κοινωνίας των πολιτών.»

 

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του Κώστα Λογοθέτη αφιερώθηκε στις προτάσεις προκειμένου να βγει ο Δήμος από την ερήμωση και την εγκατάλειψη των τελευταίων 5 χρόνων, με βασικά σημεία αναφοράς:
– Τα Σχέδια Πόλης και το Γενικό Πολεοδομικό
– Την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου
– Τις αναπτυξιακές καινοτόμες πολιτικές για τη στήριξη του τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών του
– Την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική πολιτική
– Την υγιή επιχειρηματικότητα και τη στήριξη των θέσεων εργασίας
– Την περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα

Ο Κώστας Λογοθέτης, κλείνοντας, υπογράμμισε ότι σήμερα πια υπάρχει μια ώριμη δυνατότητα με σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση να χρηματοδοτηθούν στοχευμένα έργα προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει όλες τις κατάλληλες και αναγκαίες υποδομές.

Στο τέλος της ομιλίας παρουσίασε και την πρώτη μεγάλη ομάδα Υποψηφίων Συμβούλων από όλες τις ενότητες του Δήμου μας, ενώ δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσει εξειδικευμένες προγραμματικές δεσμεύσεις για όλο το Δήμο, τονίζοντας σχετικά «Θα δεσμευτούμε γι’ αυτά που μπορούμε να υλοποιήσουμε, ώστε να αλλάξει ο Δήμος μας, αποφεύγοντας τις προεκλογικές φούσκες και τις απραγματοποίητες υποσχέσεις.»

 

Ο Κώστας Λογοθέτης ανακοίνωσε τους πρώτους 27 υποψηφίους συμβούλουςε του συνδυασμού του.

Αλφαβητικά είναι οι:

 1. Αντωνίου Γεώργιος
 2. Γεωργακοπούλου Αικατερίνη
 3. Δέδες Δημήτριος
 4. Δόσχορης Δημήτρης
 5. Δόσχορης Κωνσταντίνος (Τσάνας)
 6. Ζερβός Κώστας
 7. Θώδη Κωνσταντίνα
 8. Κανάκης Δημήτρης
 9. Κυριάκης Δημήτρης
 10. Λημνιώτης Σωτήρης
 11. Λόης Αλέξανδρος
 12. Μαρίνης Γεώργιος
 13. Μουζάκης Αθανάσιος
 14. Μιράκα Έρικα
 15. Μπινιάρης Ευάγγελος
 16. Νικολάου Γεώργιος
 17. Ντεβές Σταύρος
 18. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος
 19. Παπανικολάου Ιωάννης
 20. Πασχέτη Σοφηλένα
 21. Πέτρου Θοδωρής
 22. Παντούδη Αικατερίνη
 23. Πρέσκου Ευαγγελία
 24. Σιτές Θεοφάνης
 25. Σκούρτης Βασίλης
 26. Σταμούλης Άγγελος
 27. Χιωτέλλη Ελένη