Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι πρώτοι 27 υποψήφιοι του Κώστα Λογοθέτη

- Advertisement -

Ανοιχτή συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (Σάββατο 6 Απριλίου) , ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, και υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης…

Με μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε χτες, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, η συγκέντρωση της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, Κώστα Λογοθέτη.

Ο Κώστας Λογοθέτης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στους δύο συνυποψήφιούς του, κ. Γιώργο Γκιώνη και κ. Μαρία Πρωτοπαππά, χαρακτηρίζοντάς τους δυο όψεις του ίδιου χρεοκοπημένου νομίσματος : «Όταν η παράταξή μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά μιλούσα για εγκατάλειψη του δήμου μας, για απραγία της διοίκησης Γκιώνη, για πλήρη αδιαφορία, η κ. Πρωτόπαππα, ως αναπληρώτρια δήμαρχος υπερασπιζόταν και με το παραπάνω το έργο, δηλαδή το μη έργο της δημοτικής αρχής.»

Στη συνέχεια απευθυνόμενος και στους δύο, διατύπωσε επίσημα για άλλη μια φορά την πρόταση για διεξαγωγή debate στο Αλεξάνδρειο : «Πριν το Πάσχα σας προκαλούμε να συγκριθούμε ευθέως μαζί σας. Πάνω στο τραπέζι. Με ανοιχτά χαρτιά. Το έργο μας και το έργο σας.
Γιατί δεν απαντάτε; Τι φοβάστε;»

Αναφερόμενος δε, στην ταυτότητα της παράταξής του τόνισε με νόημα
«Λέω ρητά και κατηγορηματικά, η παράταξή μας δεν είχε, δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει ποτέ χρίσμα από κανένα. Δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε οι εκλεκτοί κόμματος ή κομμάτων αλλά η γνήσια έκφραση της κοινωνίας των πολιτών.»

 

Το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του Κώστα Λογοθέτη αφιερώθηκε στις προτάσεις προκειμένου να βγει ο Δήμος από την ερήμωση και την εγκατάλειψη των τελευταίων 5 χρόνων, με βασικά σημεία αναφοράς:
– Τα Σχέδια Πόλης και το Γενικό Πολεοδομικό
– Την ανάπλαση της παραλίας Λουτρακίου
– Τις αναπτυξιακές καινοτόμες πολιτικές για τη στήριξη του τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών του
– Την κοινωνική οικονομία και την κοινωνική πολιτική
– Την υγιή επιχειρηματικότητα και τη στήριξη των θέσεων εργασίας
– Την περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα

Ο Κώστας Λογοθέτης, κλείνοντας, υπογράμμισε ότι σήμερα πια υπάρχει μια ώριμη δυνατότητα με σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και οργάνωση να χρηματοδοτηθούν στοχευμένα έργα προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει όλες τις κατάλληλες και αναγκαίες υποδομές.

Στο τέλος της ομιλίας παρουσίασε και την πρώτη μεγάλη ομάδα Υποψηφίων Συμβούλων από όλες τις ενότητες του Δήμου μας, ενώ δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα παρουσιάσει εξειδικευμένες προγραμματικές δεσμεύσεις για όλο το Δήμο, τονίζοντας σχετικά «Θα δεσμευτούμε γι’ αυτά που μπορούμε να υλοποιήσουμε, ώστε να αλλάξει ο Δήμος μας, αποφεύγοντας τις προεκλογικές φούσκες και τις απραγματοποίητες υποσχέσεις.»

 

Ο Κώστας Λογοθέτης ανακοίνωσε τους πρώτους 27 υποψηφίους συμβούλουςε του συνδυασμού του.

Αλφαβητικά είναι οι:

  1. Αντωνίου Γεώργιος
  2. Γεωργακοπούλου Αικατερίνη
  3. Δέδες Δημήτριος
  4. Δόσχορης Δημήτρης
  5. Δόσχορης Κωνσταντίνος (Τσάνας)
  6. Ζερβός Κώστας
  7. Θώδη Κωνσταντίνα
  8. Κανάκης Δημήτρης
  9. Κυριάκης Δημήτρης
  10. Λημνιώτης Σωτήρης
  11. Λόης Αλέξανδρος
  12. Μαρίνης Γεώργιος
  13. Μουζάκης Αθανάσιος
  14. Μιράκα Έρικα
  15. Μπινιάρης Ευάγγελος
  16. Νικολάου Γεώργιος
  17. Ντεβές Σταύρος
  18. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος
  19. Παπανικολάου Ιωάννης
  20. Πασχέτη Σοφηλένα
  21. Πέτρου Θοδωρής
  22. Παντούδη Αικατερίνη
  23. Πρέσκου Ευαγγελία
  24. Σιτές Θεοφάνης
  25. Σκούρτης Βασίλης
  26. Σταμούλης Άγγελος
  27. Χιωτέλλη Ελένη 
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια ειναι η μεγαλη και ενθουσιοδη συμμετοχη πολιτων ρε παιδια?Ηταν δεν ηταν… 100-120 ατομα μαζι με τους υποψηφιους (τους μετρησα εναν εναν)Οταν οι υποψηφιοι ανεβηκαν πανω αδειασε η αιθουσα.

  2. Απο που ειναι ο καθε ενας απο τους υποψηφιους και τι δουλεια κανει.Δεν τους ξερει ο κασμος δωστε περισσοτερα στοιχεια.

  3. Σίγουρα πρέπει να είναι ευχαριστημένος ο τέως, αφού κατάφερε κ συγκέντρωσε τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων σε όλη την επικράτεια του δήμου μας.Αλήθεια, το πάντρεμα για κοινό τοπικό ψηφοδέλτιο με την κυρά_Μάρω στους Αγίους Θεοδώρους αληθεύει, ή δεν έδεσε το γλυκό?Το γεγονός ότι δε θα κατεβάσει τοπικά ψηφοδέλτια, λόγο μη προσέλκυσης υποψηφίων, απαξιώνει πλήρως το θεσμό, κ ο κόσμος αυτό το σχολιάζει αρνητικά.Προκαλεί επίσης ενδιαφέρον το πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει πως ο κόσμος, οι ψηφοφόροι, τον έστειλαν στην 3η θέση, αν κ ήταν εν” ενεργεία δήμαρχος.Απορώ πραγματικά στο που στοχεύει, η υποψηφιότητα του….. ελπίζει ότι μπορεί ο λαός να τον ξαναεμπιστευθει?

  4. Και το ότι εξήγγειλε 27 δείχνει την αγωνία του να δείξει Ότι έχει ψηφοδελτιοΚαι επειδή όλοι γνωριζόμαστε με αυτούς δεν πιάνει ούτε 10%

  5. Περιμένετε και θα εκπλαγείτε. Προς το παρόν πιέστε μήπως και δεχτούν Γκιώνης και Πρωτόπαπα να την επαναλαμβανόμενη πρόσκληση Λογοθέτη για debate. ME ANOIXT;A XAΡΤΙΑ. ;;Oποιος έχει πράγματι κατι να πει έτσι λειτουργεί, ανοιχτά, με στοιχεία και χαρτιά. Άντε λοιπόν να μετρηθούν οι αγίες του καθενός και καθεμιάς.

  6. Πως πάντρεψε το παλιό με το νέο ο Λογοθέτης είναι απίστευτο!!!Μιτε και Τσικνιάς όχι απλά παλιό, μάλλον τους έβγαλε απ το χρονοντούλαπο της ιστορίας 😂😂😁Όσο για το νέο αίμα 😂😂😂Έχουμε αγωνία αν θα κλείσει κεντρικό συμβούλιο και τοπικά ο πρώην Δήμαρχος.

  7. Αυτή η μεγαλοπαπ@ριά για το debate, θα παίξει μέχρι τέλος Μαΐου?Να πουν τι δλδ εκεί? Δεν τα λένε στα δημοτικά συμβούλια? Τουλάχιστον ο τέως, δόξα τον Κύριο, δε βάζει γλώσσα μέσα. Η Κυρα_Μάρω δεν είναι να μιλάει… γελάνε κ οι σαπουνοθήκες στο WC του δημαρχείου, όταν αρχίσει να κελαηδάει.

  8. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ, ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ?

  9. Αδερφε Παύλος 1543 μου κλέβεις την ατάκα 😹😹στον Φίλο 20:20 για το άρθρο που λες το θυμαμαι και εγώ !Τετοιες εποχές «αρχίζουν τα κουφά «που έλεγε και ο Χάρρυ κλυν 😂υπομονή παιδιά. και σε πέντε -έξι εβδομάδες θα δείξει το πράγμα θα γίνει σφαγει για την Τρίτη θέση 🤭🤭😎🐑🐑

    • Αντρέα μη πληρώσεις εισητηρια να κατέβεις να ψηφίσεις γκιωνη…. Τσάμπα λεφτά θα πάνε… Οσο για το ντιμπειτ μέχρι και ο αλεφαντος θα τα έλεγε καλύτερα από το γκιωνη αυτό είναι σίγουρο…. Αντε καλημέρα!! Να σου πω τώρα η ομάδα σου αποφάσισε θα παίξει Α2 του χρόνου η θα έρθει Ουαλία?

  10. Θα δεσμευτεί για αυτά που μπορει να υλοποιήσει ειπε;;;Όπως έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει αυτά που οφείλει εδω και τόσα χρόνια, και ακόμα τίποτα, γιατί έτσι ακούγεται;;;;Και εχει υποψήφια σύμβουλο, που όπως έλεγε η ίδια την είχε στο εκλογικό του παλιά και της χρωστούσε ;;;;;Σόδομα και γομορα!!!!!!

  11. το ΚΙΝΑΛ δε στηρίζει κάποιον υποψήφιο στο δήμο. Είναι ο Σιτές με το Λογοθέτη που είναι νομαρχιακός σύμβουλος του Κιναλ, είναι ο Πάτρας στη Πρωτοπαππα που είναι μέλος της τοπικής κιναλ Αγίων Θεοδώρων και είναι ο Κακαβάς με τον Ηλιακόπουλο που είναι ο συντονιστής τοπικής κιναλ Αγίων Θεοδώρων. Επιπλέον είναι ο Παντελέων με το Γκιώνη, που ήταν σύνεδρος με το ΚΙΝΑΛ και ακούγεται και έτερος σύνεδρος με το κιναλ απο Αγίους θα είναι με το Γκιώνη.

  12. Καλός τον πελάτη μου !Παμε ένα ένα γιατί μου έβαλες πολλά μαζί αλλά Νο Προμπλεμ 😎Δεν είπα ποτέ ότι θα έρθω να ψηφίσω Εντάξει υποστηρίζω τον Γκιώνη αλλά αυτο είναι άλλο 😮Να μου πεις εσυ δεύτερο τριτάκια ποιος θα βγει τρίτος και ποιος δεύτερος ,την πρώτη θέση άσε είναι κλεισμένη από την πρώτη Κυριακή !Και όπως λέει και ο φίλος ο Αλε άμα γίνει το ντιμπέιτ θα πέσει πολύ γέλιο !Για το μπάσκετ το υπονοούμενο θα σου πω για άλλη μια φορά ,ένα μπάσκετ σας έχει μείνει και αυτο με σπρώξιμο και θα σας το κόψουμε και αυτο !Για το τζάμπα λεφτά σε πάω και στοίχημα για το ποιος θα βγει δήμαρχος αλλά που να βάλεις όνομα τώρα να δούμε ποιος λαλακας εισε .Αντε γεια ρε δεν σε πέρνει με τον Αντρέα 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog