Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Let’s do it” στο Φλοίσβο Λουτρακίου.

- Advertisement -

Μεγάλη μέρα για τον οικισμό του Φλοίσβου Λουτρακίου που για μια ακόμη φορά “άστραψε” από άκρη σε άκρη.

Άλλη μια δράση πολιτισμού και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, στο πλαίσιο συμμετοχής μας στην ταυτόχρονη πανελλήνια εκστρατεία “let’s do it Greece” από τη σπουδαία και αξιέπαινη εθελοντική ομάδα του συλλόγου μας.
Έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της εθελοντικής προσφοράς και δράσης και πιστεύω ότι έχουμε πετύχει αρκετά τα τελευταία δέκα χρόνια.
Μάθαμε να  βλέπουμε το περιβάλλον σαν προέκταση της αυλής μας, να το αγαπάμε , να το φροντίζουμε και βασικά να το προστατεύουμε από κάθε μορφής κακοποίηση.
Με μια ματιά ο επισκέπτης του Φλοίσβου διαπιστώνει τη διαφορά και τα καλά λόγια από όλους είναι για μας η αναγνώριση της προσπάθειας και η ηθική αμοιβή.

Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους υποψηφίους στα προγράμματα τους να συμπεριλάβουν την στήριξη και προώθηση του εθελοντισμού καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος με συγκεκριμένες δράσεις , επιλέγοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπορούν να τις υλοποιήσουν.

΄Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου και τους οικιστές που με μεγάλη προθυμία στήριξαν και αυτήν την πολύ όμορφη σημερινή δράση.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog