Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπράβο στο Α.Τ.Λουτρακίου

- Advertisement -

Με μήνυμα που έστειλε στη σελίδα μας, αναγνώστρια ευχαριστεί δημόσια το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, συγκεκριμένα τον αστυνομικό υπηρεσίας που είχε βάρδια σήμερα (Τρίτη 9/4/2019 στις 3.00 π.μ.) και το πλήρωμα του περιπολικού..

“Καλημέρα σας. Θα ήθελα μέσω του Loutrakiblog να εκφράσω δημόσια ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους αστυνομικούς του Λουτρακίου καθ΄ότι εν ώρα 3 τα ξημερώματα, στην πολυκατοικία που διαμένω, στο Λουτράκι Κορινθίας,(οδός ……) ξύπνησα έντρομη από περίεργους θορύβους. Νόμιζα πως έγινε διάρρηξη σε κάποιο διαμέρισμα στην πολυκατοικία και τηλεφωνησα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Εξήγησα στον αστυνομικό υπηρεσίας το γεγονός και μετά από λίγα λεπτά,(!!!) έφτασε το περιπολικό. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν σε όλους τους ορόφους για έλεγχο. (!!) Οι θόρυβοι όμως, όντως περίεργοι, ήταν από τον αέρα..

Θα πουν μερικοί, κυρία μου ενόχλησες την αστυνομία για το τίποτα? Φοβήθηκα πολύ, ξυπνώντας μέσα στα άγρια μεσάνυχτα και δεύτερον σκέφτηκα ότι πολλές φορές συμβαίνει κάτι δίπλα μας και χωρίς να δώσουμε καμμιά σημασία γίνεται ένα κακό.

θα μου πείτε γιατί λέω δημόσια ευχαριστώ? Αυτονόητο να κάνει τη δουλειά της η αστυνομία. Ομως το δικό μας τμήμα, γνωστό τοις πάσι, δυστυχώς υποστελεχωμένο, προσπαθεί να τηρεί τηντάξη στην πόλη και να προστατεύει τους πολίτες.

Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τις προσπάθειές τους

Να είστε καλά παιδιά! Σας ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία.”

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν συνηθίζονται και συχνά «ευχαριστήρια «για δημοσιεύσει στο μπλοκ 😮Συνήθως καταγγελίες και κακίες !Τελος πάντων ας πρόσεχε η κυρία 🤭

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog