Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια: Συνελήφθη η Ελληνοαυστραλέζα που άρπαξαν οι αντιεξουσιαστές από τους λιμενικούς

- Advertisement -

Ναρκωτικά, δεκάδες προσαγωγές  και συλλήψεις το αποτέλεσμα της μεγάλης επιχείρησης – «απάντηση» της ΕΛ.ΑΣ μετά το φιάσκο του Λιμενικού στα Εξάρχεια

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, συλλήψεις πολλών αλλοδαπών και πλήθος στοιχείων προς εξέταση ήταν το αποτέλεσμα της επιχείρησης «σκούπας» που πραγματοποίησε η Αστυνομία στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα σε υπό κατάληψη σπίτια, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και η Ελληνοαυστραλέζα, η οποία είχε συλληφθεί από κλιμάκιο λιμενικών σε υπό κατάληψη σπίτι στην ίδια περιοχή και η οποία ελευθερώθηκε από καταδρομική ομάδα κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών, που επιτέθηκε στους λιμενικούς και στον εισαγγελέα που τους συνόδευε.


Η επιχείρηση της αστυνομίας έλαβε χώρα στα υπό κατάληψη σπίτια της οδού Τζαβέλα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ελληνοαυστραλέζα είχε βρει καταφύγιο στο ένα σπίτι, όπου εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς. Η 49χρονη γυναίκα αναμένεται να παραδοθεί στο λιμενικό, καθώς εκκρεμεί εις βάρος της ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα.

Κατά την καταδρομική επίθεση των κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών εναντίον του κλιμακίου των λιμενικών, είχαν τραυματιστεί οι δύο από τους εννιά λιμενικούς, ο ένας από μαχαίρι στο πόδι, ενώ μαζί με την 49χρονη Ελληνοαυστραλέζα, είχε συλληφθεί και μία Μαροκινή.
Πηγή: protothema.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog