Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δύο δυνατές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο Νίκα στην Κορινθία

- Advertisement -

Δύο δυνατές προσθήκες, δύο δυνατές υποψηφιότητες,δύο αξιόλογοι συμπολίτες μας, ο καθής επιτυχημένος στον κλάδο του. Με ενεργό δράση στα κοινά και όχι μόνο, προστίθενται στον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα, στην Κορινθία.

Είναι ο Σωτήρης Μουρίκης και ο Αθανάσιος Ροβήλος

Σωτήρης Μουρίκης

Πρόκειται για ένα ενεργό πολίτη με συμμετοχή στα κοινά,  από το 1990, όταν εξελέγη για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Ιπτάμενων Φροντιστών κ συνοδών και διετέλεσε αντιπρόεδρος μέχρι το 1993. Το ίδιο διάστημα εκλέχθηκε στην ομοσπονδία ΟΣΠΑ.

Κατήλθε στις δημοτικές εκλογές το 2002 ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Κιάτο, ερχόμενος 2ος σε ψήφους.

Το 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ο Σωτηρης Μουρίκης έχει πλούσια δράση του στο Δήμο Σικυωνίων ,φαίνεται να ενισχύει την περιοχή του Κιάτου αλλά και στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων καθώς κατοικεί στα Ίσθμια. Είναι ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ Autovision και του καταστήματος Sea and Sand στην κυρφή παραλία στα Ισθμια.Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά

“Δεν έχει καμία σημασία τι έχει κάνει για σένα ο τόπος σου αλλά τι πρέπει να κάνει ΕΣΥ, την ώρα που θα κληθείς να τον υπηρετήσεις…!”, λέει ο ίδιος.

Θανάσης Ροβήλος

Ο «στρατηγός» όνομα και πράγμα του Π. Νίκα , αφού μιλάμε για υποστράτηγο και πολιτικό μηχανικό.

Ο θανάσης Ροβήλος αποτελεί και αυτός μια πολύ καλή προσθήκη του Π.Νίκα στο Δήμο Λουτρακίου.

  • Σπούδασε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
  • Σπούδασε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, CIVIL ENGINEERING στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
    32 ολόκληρα  χρόνια υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό και στη συνέχεια μέσα από άλλες δραστηριότητές του, έκρινε σωστό ότι ήρθε η στιγμή να προσφέρει, τις γνώσεις και εμπειρίες του, στην ιδιαίτερη ευρύτερη πατρίδα του, την Πελοπόννησο.
    “ΤΟ ΓΙΑΤΙ ; Γιατί η αίσθηση της προσφοράς δεν έχει αρχή και τέλος. Είναι κάτι που σε ακολουθεί, σε στοιχειώνει. TΟ ΠΩΣ ; Με ανιδιοτέλεια, με αίσθημα ευθύνης, με σεβασμό στον συνάνθρωπο, με ευπρέπεια. 

Με το βλέμμα στραμμένο πρώτα στα μάτια των παιδιών μου και από εκεί στα μάτια των νέων αυτού του τόπου, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για μια καλύτερη Πελοπόννησο. Γιατί η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα.”, λέει ο ίδιος ο Θανάσης Ροβήλος !

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog