Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία

- Advertisement -

Καλά φαίνεται πως είναι τα νέα για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, αφού όπως όλα δείχνουν το Πάσχα θα βελτιωθεί ο καιρός

Συγκεκριμένα, ο καιρός, μέχρι και τις 17 Απριλίου θα παραμείνει άστατος με βροχές και καταιγίδες, ωστόσο για το δεύτερο 15νθήμερο του Απριλίου ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Θοδωρής Κολυδάς, μιλώντας στο πρώτο Θέμα, και αναλύοντας τα δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, εκτιμά ότι οι καιρικές συνθήκες θα βελτιωθούν.

Αν και είναι νωρίς για επίσημη πρόβλεψη για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, υπάρχει μια γενική τάση που δείχνει βελτίωση των καιρικών φαινομένων και μείωση της αστάθειας, μετά από μια «παρέλαση» βαρομετρικών χαμηλών.

Ο καιρός φαίνεται πως θα θυμίσει άνοιξη από τις 20 Απριλίου και μετά.

Προς το παρόν πάντως, μάλλον έχουμε… φθινόπωρο, καθώς, από σήμερα Παρασκευή, άλλο ένα «κύμα» κακοκαιρίας θα «επισκεφτεί» τη χώρα, με λασποβροχή και σκόνη, επηρεάζοντας σημαντικά το Σάββατο και λιγότερο την Κυριακή, έπειτα από μια σχετική βελτίωση λίγων ωρών χθες Πέμπτη. Από το απόγευμα και μετά θα βρέχει ξανά, κατά τόπους. Μέσα στην ημέρα θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Άστατος θα είναι ο καιρός και την Δευτέρα, τελευταία ημέρα που οι προβλέψεις δίνουν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog