Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας και Σχολή Λουτροθεραπείας στο Λουτράκι

2019-04-15T16:58:20+03:0015 Απρ 2019 | 16:47|Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία|3 Σχόλια

Επίσκεψη πραγματοποίησε στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ.Σταμάτη Βαρδαρός , συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ. Θελερίτη Μαρία, κ.Γιώργο Τσόγκα, κ. Γιώργο Ψυχογιό, τον Υποδ/τή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας,τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, με το συνδυασμό του κ. Γιώργου Δέδε,κ. Κοφινά Ηλία.

Συζητήθηκαν με την Δ/ντρια του Κ.Υ. κ. Θεοδώρου Αγγελική τα κτιριακά προβλήματα που τείνουν να γίνουν διαχρονικά και η ανάπτυξη μιας μελέτης για τη συνολικη κτιριακή του αναβάθμιση. Επίσης λόγος έγινε για την στελέχωση σε ιατρικό προσωπικό.Εχει ήδη προκηρυχθεί διαγωνισμός, για την επισκευή του δαπέδου και της οροφής.Δόθηκε υπόσχεση ότι θα προσληφθούν  γιατροί  με σύμβαση ορισμένου χρόνου, έως ότου προκηρυχθούν οι θέσεις για μόνιμες προσλήψεις.

Δείτε τις δηλώσεις του 

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Υδροθεραπευτήριο. Ο Δ/ντής κ. Νίκος Πετρίτσης τους ξενάγησε στους χώρους. Δια στόματος  ΓΓ έγιναν δυο σημαντικές ανακοινώσεις. Αφ’ ενός η λειτουργία σχολών λουτροθεραπείας σε συνεργασία με το Υπ. Παιδείας και τα Πανεπιστήμια. Αφ’ετέρου υπάρχει νομοσχεδιο σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ για την ένταξη των λουτροθεραπειών σε θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Σχετικά μίλησε στην κάμερα του loutrakiblog.gr o κ. Ηλίας Κοφινάς.

 

 

 

 

 

 

 

3 Σχόλια

 1. δημότης 15 Απριλίου 2019 σε 18:50 - Απάντηση

  “Ανακαίνιση – αναβάθμιση Κέντρου Υγείας Λουτρακίου” έλεγε το πρόγραμμα στο προεκλογικό φυλλάδιο του κ. Γκιώνη το 2014 και αμφιβάλω αν έχει αλλαχτεί έστω μια καμένη λάμπα από τότε.Σήμερα, προεκλογικά ,
  5 χρόνια μετά, πάλι κάποιοι μας θυμήθηκαν και ήρθαν να βγάλουν
  φωτογραφίες με χαρούμενα προσωπάκια αντί να κρύβονται από ντροπή.

 2. Ανώνυμος 15 Απριλίου 2019 σε 21:25 - Απάντηση

  ΑΠΟ ΕΦΕ ΚΑΙ ΛΌΓΙΑ ΜΙΑ ΆΡΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΈΡΓΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

 3. Ανώνυμος 16 Απριλίου 2019 σε 12:04 - Απάντηση

  😡