Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μια πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων στο γηροκομείο της Αγίας Ελένης στο Λουτράκι !

- Advertisement -

Το Σάββατο 13 Απριλίου, το πρωί, η ομάδα ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΩΔΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ, ανέλαβε να κάνει πράξη μια πρωτοβουλία άξια συγχαρητηρίων.

Η 5μελής ομάδα του Συλλόγου που ήρθε από την Αθήνα στο Λουτράκι, πρόσφερε μισό τόνο πετρέλαιο στο γηροκομείο της Αγίας Ελένης, στο Λουτράκι.Mέλος της ομάδας αυτής είναι ο συμπολίτης μας Σωτήρης Δημακόπουλος.

Ο Σύλλογος αριθμεί πολλά μέλη σε όλη την επικράτεια και οι δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης σε ευπαθείς ομάδες είναι συνεχείς και πανελλαδικές.

Οπως οι ίδιοι είπαν στην κάμερα του loutrakiblog.gr, η ομάδα τους άρχισε να λειτουργεί μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Οι  ηλικιωμένες κυρίες που φιλοξενούνται στο γηροκομείο,χάρηκαν πολύ με την επίσκεψή τους και την προσφορά τους και δέχθηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στην υποδοχή, τους περίμενε η γνωστή σε όλο το Λουτράκι , θεία Χαρά, η οποία βοηθά από το 1960 τις μοναχές του Οσίου Παταπίου, της Αγίας Ελένης μετέπειτα και όχι μόνο.Σήμερα φροντίζει και τις γερόντισσες του γηροκομείου.

Η μοναχή Πανδέμη ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΩΔΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ προσφέροντάς τους κρασιά από το κτήμα της οικογενείας της (Νεμέα)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έγραψα και στο φέισμπουκ στις αναρτήσεις του Σωτήρη και της Χαράς για το καλό σκοπό της εκδηλώσεις αυτής !σωστη και η προβολή στο διαδύκτιο και loutrakiblog και δίκαιος ο φίλος μας ο Σωτήρης επέλεξε το γηροκομείο γνωρίζοντας την «βοηθεια»που προσφέρει η θεία Χαρά !σε δύσκολους οικονομικά καιρούς σωματια όπως του φίλου μας του Σωτήρη είναι αξία επαίνου που από το στέρημα τους οι φίλοι και φίλες δίνουν τα λεφτά τους για να βοηθούν όπου χρειαζετε !,Καλή συνέχεια στα Νησιώτικα Ωδικά Πουλιά 👍💪

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog