Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαύρα μυαλά στο Λουτράκι….Εκνευρισμένος ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος

- Advertisement -

Ανακριβή χαρακτηρίζει ο εργολάβος κ. Βλάχος Γιώργος, εκπρόσωπος της εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ,τα όσα  διαδόθηκαν χθες, περί κατασχέσεως των ταμείων του Spa…

Eκνευρισμένος εμφανίσθηκε ο κ. Βλάχος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το Loutrakiblog, για όσα ανακριβή ακούσθηκαν, εμπλέκοντας το όνομά του.

Ο κ. Βλάχος Γιώργος είπε τα εξής:

“Οπως πληροφορήθηκα, την ώρα που ο Lto είχε την Γενική Συνέλευση στο Spa, κάποιοι φρόντισαν να σπείρουν πανικό στην πόλη, διαδίδοντας μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ότι έκανα κατάσχεση. Αυτό είναι αναληθές.Σήμερα έμαθα ότι αυτό αναδημοσιεύθηκε και σε κάποια ιστολόγια. Σας ευχαριστώ που επικοινωνείτε μαζί μου, να σας πω τη θέση μου.

Η κατάσχεση αυτή θα γινόταν,δεν έγινε χθες, όπως κακώς διαθόθηκε επαναλαμβάνω, έγινε σήμερα το πρωί στις 11. Ηταν κάτι προγραμματισμένο, κάποιοι προφανώς το ήξεραν ή το υποψιάζονταν και έσπευσαν να διαδώσουν σκοπίμως, εξυπηρετώντας προφανώς δικούς τους σκοπούς.

Γίνεται μια διαπραγμάτευση με τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη, θέλοντας να διασφαλίσω τα νόμιμα συμφέροντα της εταιρείας μας.. Θα επιδιώξω να μιλήσω και με τους αρχηγούς των άλλων παρατάξεων. Εχω σκοπό να άρω την συγκεκριμένη κατάσχεση, διότι δεν θέλω να βλάψω την τοπική κοινωνία και μάλιστα εν όψει Πάσχα”

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog