Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

‘Αρωμα εκλογών στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου

- Advertisement -

Μετά από πολύ καιρό, η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι ήταν κατάμεστη από δημότες.

Αρκετοί υποψήφιοι,δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι όλων σχεδόν των παρατάξεων, υποψήφιοι βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι σε πλήρη σχεδόν απαρτία, πολίτες που απλά ήρθαν να παρακολουθήσουν και αρκετοί δημότες-οικιστές που ήρθαν να τοποθετηθούν για ένα θέμα το οποίο τους αφορούσε άμεσα. Το όγδοο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το νερό (8. Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού λειτουργίας δικτύων ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων.)

Διαφωνίες, εντάσεις, θέματα αρκετά στην προημερήσια διάταξη !

Ναι !Ερχονται εκλογές !!

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για γέλια το δ.σ στο Λουτράκι..εκλογές έρχονται και μαζί με αυτές τα ξεφτιλίκια πολλών υποψήφιων…νομίζετε ότι ο κόσμος τρώει σανό, ποιοί από εσάς είστε ικανοί να διοικήσετε τον Δήμο, μερτημένοι στα δάχτυλα, οι υπόλοιποι δεν ξέρετε που σας βαραίνει…

  2. Αυτό το Συμβούλιο εχθες 40 μερες πριν τις εκλογες ήταν κορυφαίο..! Όλοι ήθελαν να μιλήσουν, οικιστές, Μπισμπικης θεός, Μαρία ότι να ναι, Λογοθετης κουραστικός, Κοντός να τον χαίρονται όσοι τον έχουν στην παράταξή τους και το κερασάκι στην τούρτα ο Μίτε που ανάγκασε τον Πρόεδρο να σηκωθεί από την θέση του και να διακόψει προσωρινά το συμβούλιο! Ρε στείλτε όλους τους παλιούς στα σπίτια τους να ξεβρωμίσει ο τόπος!

  3. Πριν την προεκλογική περίοδο, πέντε άνθρωποι, παρακολουθούσαν τα Δημοτικά Συμβούλια (πολλές φορές ούτε και Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν παρευρίσκονταν) και τώρα ξαφνικά γέμισε η αίθουσα. από Υποψηφίους. (Χώρια που δεν έχουν αφήσει μνημόσυνο για μνημόσυνο). Τι νομίζουν όλοι αυτοί οι Υποψήφιοι; Μάλλον θεωρούν τους πολίτες πρόβατα.

  4. Θερμή παράκληση προς το Loutrakiblog! Ανεβάστε το βίντεο με τον Μίτε (Δ. Δέδες) για να δει ο κοσμος την «ποιότητα» των υποψηφίων συμβούλων του Λογοθετη!!!

  5. Ο ορισμός του γελοίου, η σκηνή με εκείνον τον γραφικό κυριούλη εξ΄Αγίων θεοδώρων……Από το πουθενά, πήρε το λόγο κ άρχισε να δίνει ένα τρίλεπτο μονόπρακτο σώου… Την ίδια τακτική ακολουθεί κατά εξακολούθηση κ ο κύριος γραμματέας του δ.σ.Όποτε του καπνίσει, ανοίγει το μικρόφωνο, κ με ύφος απόλυτου μονάρχη, διακόπτει τον οποιωνδήποτε, είτε ομιλητής είναι ο Δήμαρχος, είτε όποιος άλλος δημοτικός σύμβουλος άλλης παράταξης. Να τους χαίρεται ο κύριος Λογοθέτης! Μπράβο!

  6. Normal
    0

    false
    false
    false

    MicrosoftInternetExplorer4

    /* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

    Και εγώ θα ήθελα πολύ να
    βλέπαμε το βίντεο με τον ΄Μίτε¨του Μαρτίου 2013 με τα σχόλια επ΄αυτού…!? Βάλτο το ντέ..!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog