Δημόσια δήλωση: Δεν είχα σκοπό να αδικήσω το Σπύρο Καραβούλη

2019-04-23T11:13:21+03:0018 Απρ 2019 | 21:01|Κατηγορίες: ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ, Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|9 Σχόλια

Mε μια δήλωση-διευκρίνηση ο  Δημήτρης Καραπατάς απευθύνεται στους συμπολίτες μας αναφορικά με όσα το τελευταίο διάστημα έγραψε για τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κ. Σπύρο Καραβούλη

Ο Δημήτρης Καραπατάς το τελευταίο διάστημα αναρτούσε διάφορα σχόλια για τον κ. Καραβούλη. Απο χθες διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του και σήμερα το πρωί προέβη στην ακόλουθη δήλωση, η οποία θα παραμείνει σε κοινή θέα για 24 ώρες, χωρίς καμμιά άλλη ανάρτηση.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του Δημήτρη Καραπατά η οποία αναρτήθηκε δημόσια στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

ΔHΛΩΣΗ- ΔΙΕΥΚΡIΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜHΤΡΗ ΚΑΡΑΠΑΤA ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ LTO ΣΠYΡΟ ΚΑΡΑΒΟYΛΗ.

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που είχα, για γραφόμενα μου αναφορικά με τον πρόεδρο του LTO κύριο Σπύρο Καραβούλη, θεώρησα πρέπον να επικοινωνήσω μαζί του τηλεφωνικά, για την διευθέτηση του θέματος!

Πράγματι, χθες το μεσημέρι, ημέρα Τετάρτη 17/4 ενεστώτος έτους και περί ώρα 13:10, είχαμε 2 τηλεφωνικές συνομιλίες με τον κύριο Καραβούλη, μεγάλης διάρκειας, οι οποίες αποσαφήνισαν πλήρως τις εκ παραδρομής μου, υπερβολικές αναφορές προς τον πρόεδρο του LTO, που επέτρεπαν διασταλτικές ερμηνείες οι οποίες σε καμία περίπτωση, δεν ήταν ο στόχος του γράφοντα!

Ενδεικτικά γεγονότα, που αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία προς την κατεύθυνση της έλλειψης δόλου, εκ μέρους του γράφοντα, αποτελούν, τόσο ο επαινετικός σχολιασμός μου, για την προβολή του Λουτρακίου σε ραδιοφωνικό σταθμό μεγάλης ακροαματικότητας της Αθήνας, το καλοκαίρι του 2017,την οποία και αναδημοσίευσε ο πρόεδρος στο προσωπικό του προφίλ όσο και η εγκωμιαστική αναφορά μου, στο δελτίο τύπου με τίτλο ΙΔΟΎ Η ΝΈΑ ΔΙΑΒΟΎΛΕΥΣΗ ΠΈΤΡΟ ΤΑΤΟΎΛΗ ΚΑΙ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΜΑΣ!

 

Αναφορά που μνημονεύει με τα πλέον φωτεινά χρώματα την συνεισφορά του LTO, μέσα από την επιστολή υποστήριξης που εξέδωσε ο συγκεκριμένος φορέας προς την περιφέρεια Πελοποννήσου, σχετικά με τον αγώνα για την σύνδεση της πόλης μας με τον προαστιακό σιδηρόδρομο!

Οι επίμαχες αναφορές που έθιξαν και στεναχωρήσουν τον πρόεδρο του LTO σχετιζόταν κυρίως με σκιτσάκια σαρκαστικά! Κοινή διαπίστωση τόσο του γράφοντα όσο και του κυρίου Καραβούλη κατά την διάρκεια της συζήτησης, ήταν πως η κριτική, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε εκάστου και ότι αυτά που μπορούν να μας ενώνουν σαν πολίτες αυτού του τόπου, είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν!

Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή ο γράφων το μόνο που ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΏΚΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΤΟΥ , ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΊ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟΥ , να τους δημιουργεί ψυχική αναστάτωση, προσχώρησε οικειοθελώς, ευσυνείδητα και χωρίς περιστροφές, σε κατάργηση από το ιστολόγιο του των επίμαχων αναρτήσεων του και δηλώνει δημόσια και κατηγορηματικά τα ακόλουθα:

1) Η κριτική μου δεν είχε ταπεινά ελατήρια και απευθύνονταν μόνο στον ρόλο του κυρίου Σπύρου Καραβούλη σαν προέδρου του LTO!
Σε καμία περίπτωση δεν είχε στόχο τον επιχειρηματία ή τον οικογενειάρχή ή τον άνθρωπο Σπύρο Καραβούλη! Άλλωστε στα 12 περίπου χρόνια που σαν ενεργός πολίτης ασχολούμαι με τον δημόσιο λόγο, ουδέποτε έχω κάνει αναφορές σε προσωπικά ζητήματα παρά το γεγονός, ότι ο ίδιος, έχω δεχθεί κρουνηδόν λάσπη και αμέτρητα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη τα οποία δεν ευσταθούσαν στην πραγματικότητα με ανώνυμα σχόλια και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε λαχανοφυλλάδες της αθεράπευτης και βλακώδους ιδιοτέλειας των κιτρινων σαν το λεμόνι, εκδοτών τους!

2) Σε καμία των περιπτώσεων, δεν ισχυρίζομαι και υπονοώ, ότι ο πρόεδρος του LTO είχε προσωπικό οικονομικό όφελος από τις ενέργειες του οργανισμού και δηλώνω απερίφραστα, ότι σέβομαι την προσωπικότητα του, με την ευρύτερη σημασία της λέξεως που περιλαμβάνουν το πλέγμα των αξιών που είναι συνδεδεμένες με το πρόσωπο την μοναδικότητα του ανθρώπου Σπύρου Καραβούλη ως εμβίου, πνευματικού και κοινωνικού όντος, περιλαμβανομένης στην έννοια της σωματικής, πνευματικής και ηθικής υπάρξεώς του ανθρώπου και της ιδιωτικής του ζωής τις οποίες ουδέποτε άγγιξα με την κριτική μου!

Η παρούσα, θα παραμείνει σε δημόσια θέα, από την προσωπική σελίδα του γράφοντα χωρίς άλλη ανάρτηση, για τις επόμενες 24 ώρες…

Δημήτρης Καραπατάς