Γιώργος Στάμου: Mικρές παρεμβάσεις ουσίας και όχι προεκλογικά τρικ στους Αγίους Θεοδώρους

2019-04-18T11:26:22+03:0018 Απρ 2019 | 11:26|Κατηγορίες: ΑΡΘPΟΓΡΑΦΙΑ, Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|2 Σχόλια

Λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, στην κατάρτιση του Προγράμματος της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών με τον Γιώργο Γκιώνη, συμμετείχα και γω δίνοντας κάποιες απ τις σκέψεις μου που αφορούσαν κάποιες μικρές παρεμβάσεις που θα έκαναν πιο όμορφη και λειτουργική την πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Μια απ τις ιδέες μου ήταν να ενωθεί ο παραλιακός πεζόδρομος με τα Πευκάκια με έναν τεχνητό διάδρομο περιπάτου, συγκεκριμένου πλάτους, που δεν θα εμπόδιζε τα καταστήματα και το ξενοδοχείο της περιοχής. Ο διάδρομος περιπάτου αυτός θα έδινε την δυνατότητα στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης να χαρούν τον φυσικό πνεύμονα (Πευκάκια) και τη διαδρομή δίπλα στο κύμα, που βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά της πόλης.

Οι εργασίες τοποθέτησης ξεκίνησαν σήμερα και γι αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων κο Σπύρο Ράτη που συνέβαλε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.

Πολλοί θα προσπαθήσουν να απαξιώσουν αυτό το έργο το οποίο είναι μικρού κόστους, κάποιοι θα θεωρήσουν ότι είναι προεκλογικό τρικ, η ουσία για μένα που είμαι ντόπιος είναι, ότι δημιουργείται και ομορφαίνει την πόλη δεν πρέπει να κατακρίνεται αλλά πρέπει να εκτιμάται, γιατί αυτά μένουν …

Γιώργος Στάμου

Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων

2 Σχόλια

  1. Βασίλης 18 Απριλίου 2019 σε 11:46 - Απάντηση

    Η κριτική κε Γιώργο Στάμου πάντα θα υπάρχει, συνηθως απ τους κακοπροαίρετους. Η ουσία είναι αυτή που λες πολύ σωστά, κάθε έργο μικρό ή μεγάλο, ανεξαρτητως της χρονικής στιγμης που δημιουργείται, παραμένει στον τόπο. Και είναι τιμητικό για σένα που βγαίνεις προεκλογικά να ευχαριστήσεις δημόσια συνυποψήφιο..!

  2. Jole7 19 Απριλίου 2019 σε 00:52 - Απάντηση

    Το ήθος του κυρίου Στάμου, είναι επιτακτική ανάγκη να αποτυπωθεί κ στην κάλπη.Μπράβο Γιώργο!