Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένα ακόμα υπέροχο μάθημα από έναν διαπρεπή επιστήμονα στη σχολή επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου κορινθίων!!!

- Advertisement -

Παρά τις ταυτόχρονες έξι εξαιρετικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν στην Κόρινθο, οι μαθητές της σχολής επιμορφώσεως γέμισαν για ακόμα μία φορά το δημοτικό θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης.

Ο διαπρεπής γιατρός κ. Θωμάς Πατσιαούρας, εξειδικευμένος στα θέματα σπονδυλικής στήλης μίλησε εκτενώς για όλες τις παθήσεις που διαταράσσουν την υγεία της και για όλες τις σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους αποκατάστασης.

Επιπλέον αναφέρθηκε εκτενώς στην οστεοπόρωση, την σιωπηλή επιδημία που απειλεί όχι μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες, ανέλυσε όλους τους παράγοντες κινδύνου που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτήν την ασθένεια και βέβαια υπογράμμισε τους τρόπους πρόληψης και τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης.

Το μάθημα πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ατμόσφαιρα περιρρέουσας αγάπης και εξαιρετικού ενδιαφέροντος ενώ οι ερωτήσεις που ακολούθησαν ήταν τόσες πολλές με αποτέλεσμα το όλο μάθημα να κρατήσει πέραν των δυο ωρών, καθώς οι ερωτήσεις υποδαύλιζαν νέες ερωτήσεις και απαντήσεις σε έναν κύκλο γνώσης, με συνεχείς ανατροφοδοτήσεις.

Το επόμενο μάθημα της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου κορινθίων θα είναι και το τελευταίο και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου στις 6.30 το απόγευμα, όπου θα γίνει και η πανηγυρική λήξη των μαθημάτων της σχολής.

Η πανηγυρική τελετή λήξης περιλαμβάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία για την εφηβική ταυτότητα και την πορεία προς την ενηλικίωση, από τον καθηγητή εξελικτικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλία Μπεζεβέγκη. Την λήξη των μαθημάτων θα κηρύξει ο πρόεδρος της σχολής επιμορφώσεως οικογένειας, δήμαρχος κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ενώ η παιδική χορωδία του πνευματικού κέντρου του Δήμου κορινθίων υπό την διεύθυνση της κ. Φάλιας Παπαγιαννοπούλου θα δώσει τον τόνο, το χρώμα και την Λάμψη της στην τελετή.

Θα ακολουθήσει δεξίωση και βέβαια θα γίνει η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών του πρώτου ακαδημαϊκού έτους της σχολής, σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές της σχολής.

Η σχολή επιμορφώσεως οικογένειας του Δήμου κορινθίων αισθάνεται την ανάγκη καρδιάς να ευχαριστήσει εκ βαθέων όλους τους μαθητές της που με άπειρη αγάπη, εξαιρετικό ενδιαφέρον, εκπληκτικά δυναμική και συγκινητική προσέλευση και συμμετοχή, την αγκάλιασαν από το πρώτο της μάθημα που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2018.

Με όλη μας την αγάπη ευχόμαστε από καρδιάς, ενόψει των Αγίων ημερών, η Ανάσταση του Κυρίου μας, να σηματοδοτήσει μια πραγματική Ανάσταση της ζωής και της καρδιάς του καθενός μας.

Και ας έχουμε όλοι υπόψη μας ότι προσβλέποντας στην Ανάσταση, ο μικρός η μεγαλύτερος σταυρός που κουβαλά ο καθένας μας γίνεται ελαφρύτερος!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog