Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: To βιογραφικό του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Βασιλείου

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Βασιλείου, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα για δράση»

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1949 στην Περαχώρα Κορινθίας. Ξεκίνησε την μαθησιακή του διαδρομή από το Δημοτικό σχολείο της Περαχώρας και τελείωσε το 1967 αποφοιτώντας από το Οικονομικό Λύκειο του Λουτρακίου.
Επόμενη στάση η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το 1975. Κατόπιν ήρθε το κάλεσμα της μαμάς πατρίδας για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αγροτικό ιατρείο και τέλος η ειδικότητα του Νευροχειρουργού.

Νότια Αφρική και Μ. Βρετανία οι επόμενοι σταθμοί μου. 7 χρόνια στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική κλινική στην Πάτρα και έπειτα ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα, χειρουργώντας στην Βιοκλινική. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου των Πατρών.Η αγάπη του για την επιστήμη του με οδήγησε στη έκδοση δύο βιβλίων με τίτλους “ Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις, βασικά στοιχεία αντιμετώπισης” το 2006 και “ Μια σχέση καρδιάς” το 2013, μετάφραση από την Αγγλική του ομώνυμου ταξιδιωτικού οδοιπορικού της Dilly’s Powel, συζύγου του Αρχαιολόγου Humphrey Peyne, Διευθυντού της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών, υπεύθυνου της ανασκαφής του Ηραίου της Περαχώρας.

Σήμερα ζει και ασκεί το επάγγελμά μου στην Αθήνα και εκτός από την ενασχόλησή του με τα κοινά είναι και πρόεδρος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog