Αήθης επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

2019-04-23T09:36:53+03:0023 Απρ 2019 | 09:36|Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία|Ετικέτες: , |1 Σχόλιο

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ επειδή πρσλήφθηκε ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ!

Νέα αήθη επίθεση εξαπέλυσε απόψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος η υποψηφιότητα του οποίου κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είναι γνωστό ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδωσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

Αδιαφορώντας για το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου, για την προσωπική του διαδρομή, τη δύναμη για ζωή, τις σπουδές και την κοινωνική καταξίωση του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε σήμερα να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό ύφος να τον κατηγορήσει επειδή… άκουσον άκουσον, διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ !

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ένα σχόλιο

  1. Ανώνυμος 23 Απριλίου 2019 σε 10:58 - Απάντηση

    Ο χιτλερ θεωρούσε βάρος για την κοινωνία τους ανάπηρους εκτός όσων η αναπηρία προήλθε από το πεδίο των μαχων, αλλά και ο Στάλιν δεν ενδιαφερόταν ούτε για τους ήρωες πολεμου. Ως γνήσιος σταλινιστης ο κύριος υφυπουργός ακολουθει πάρα πόδας τις φασιστικες αρχές των δύο. Που το παράξενο?

Αφήστε ένα σχόλιο