Χώρισαν μετά από 9 χρόνια γάμου Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

2019-04-24T00:16:16+03:0024 Απρ 2019 | 09:00|Κατηγορίες: LIFESTYLE|1 Σχόλιο

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους με κοινή ανακοίνωση.

Με ένα κείμενο στα social media η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αναφέρουν την απόφαση τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας.

»Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

»Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

»Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

»Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ζευγαριού.

 

 

Πηγή: tribune.gr

Ένα σχόλιο

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια ⭐️⭐️⭐️⭐️🐑 24 Απριλίου 2019 σε 09:37 - Απάντηση

    Και έλεγα τι θα ακούσω τι θα ακούσω 😮πάνε και αυτοι χωρίσαμε λέει και ευχαριστούμε όσους μα στήριξαν στις χαρές και τις λύπες !Αντε βρε συγκινιθηκα 😭😭