Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Επισήμως καλεί τους συνυποψηφίους του δημάρχους ο Κώστας Λογοθέτης σε debate »

- Advertisement -

Ο Κώστας Λογοθέτης, συνεπής στην πρωτοβουλία που είχε προαναγγείλει, καλεί επισήμως όλους τους υποψηφίους δημάρχους του Δήμου μας σε debate, με επιστολή που τους παραδόθηκε σήμερα.

Ακολουθεί η επιστολή:

 

“Η παράταξή μας « Με τους Πολίτες Μπροστά » κι εγώ προσωπικά έχουμε θέσει επανειλημμένως το αίτημα να διεξαχθεί μεταξύ όλων των συνυποψηφίων δημάρχων ένα ανοικτός, δημόσιος διάλογος στη μορφή του debate, στο Αλεξάνδρειο.

Πρόκειται για μία πρόταση, που ασφαλώς και δεν αποτελεί επικοινωνιακό προεκλογικό τρυκ.

Κατά την άποψή μας απαντάει στην ουσία των αναγκών της προεκλογικής περιόδου, για εφόλης της ύλης διάλογο, με στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων.

Για μας τουλάχιστον η προεκλογική περίοδος αυτό το νόημα και το περιεχόμενο έχει. Τη δυνατότητα να εγγυηθούμε στους πολίτες έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, μακριά από αδιέξοδες αντιπαραθέσεις, μακριά από άγονες συγκρούσεις, μακριά από στείρους μονολόγους.

Διαβιβάζω γραπτώς σε όλους τους συνυποψηφίους την πρότασή μας, με την πεποίθηση ότι όλοι μας διαθέτουμε την ώριμη δυνατότητα να οργανώσουμε ένα τέτοιο γεγονός, όλοι διαθέτουμε την πολιτική βούληση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μιας για τα ζητήματα του Δήμου μας και της επόμενης ημέρας.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σας, έως την Μεγάλη Πέμπτη, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να συγκροτήσουμε μια διαπαραταξιακή επιτροπή, που θα ρυθμίσει, μαζί με την ομάδα των δημοσιογράφων που θα επιλεγεί, το πλαίσιο και τους όρους διεξαγωγής αυτής της συζήτησης.

 

 

Έχουμε πάντα στόχο τη συμμετοχή του πολίτη.

Τη συμμετοχή του ενημερωμένου πολίτη.

Όπως θαρρούμε ότι για όλους αυτός είναι ο στόχος.’’

 

                                                                                                Aπό το Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ θέλω να γίνει το ντιμπέιτ για να λέει ο Λογοθετης και Η Πρωτοπαππα τι δεν έκανε ο Γκιωνης οταν είχε την Κυρία Μαρία στο επιτελείο του !και ο Λογοθετης γιατί δεν έφτιαξε τα πράγματα που κατηγορεί το Γκιώνη !Καθιστε στα αυγά σας που θέλετε ντιμπέιτ και δημαρχιλικια ,Μια χαρά το πάει το καράβι ο Γκιωνης έχει και συνεργάτες που και νέοι έιναι, και ορέξει έχουν και κυρίως δεν θέλουν να «φάνε»σαν κάτι άλλους και άλλες και συμφέροντα !Το έχω ξαναγράψει παρά πολλες φορές οΓκιωνης κάνει ενέργειες που διαφημίζουν τον τόπο και με συνεργασία με το LTO να έχουν κόσμο όλο το χρόνο και να μην περιμένουμε 2 μήνες το καλοκαίρι !Δεν λέω ,έπρεπε να είχαν κάνει και πολλά περισσότερα κυρίως βιτρίνας και καθαριότητας αλλά όλα στην ώρα τους

  2. Ο Λογοθέτης που το προτείνει ξέρει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα debate. Οι λόγοι είναι απλοί και φαίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ενας ανθρωπος που θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ένα θέμα, που κρίνει, που προκαλεί με υπονοούμενα, που κατηγορεί ασύστολα με χαρακτηρισμούς και κάνοντας κατάχρηση του χρόνου… κλπ κλπ τι άλλο να πούμε, ένα ΔΣ να έχει παρακολουθήσει καποιος και καταλαβαίνει τι εστί Λογοθετης, πολλά λόγια και τιγανιτα τίποτα…

  3. Ο ζερβος, αν πάει, θα παει για να εκφράσει συγκεκριμένο πολιτικό λόγο και να παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάκαμψης του λουτρακιου που επεξεργαζεται με τους συνεργάτες του, όπως διατεινεται, η για να αερολογησει, να βρίσει και να κατηγορησει τους άλλους υποψήφιους για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και σκοτεινά σημεία στην δημαρχεία τους; θα τολμησει να στοχοποιησει πρόσωπα και να αναφέρει που, ποτε και ποιες μυστικές συμφωνίες έγιναν και για ποιον σκοπο;

  4. OI ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΈΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΖΕΡΒΟΣ ΤΙ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΌΤΙ ΚΑΤΕΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΤΊΒΟ ΜΕ ΕΛΠΊΔΑ ΓΙΑ ΝΊΚΗ. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΖΩΉ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ…

  5. 21:25 αναφέρεσαι στον Ζερβό σαν να είναι χρόνια στα δημοτικά δρώμενα μάλλον τα έχεις μπερδέψει.Ο Ζερβός κάνει μια νέα αρχή και το μέλλον είναι μπροστά του,αν αρχίσει να βρίζει και να κατηγορεί κακο του κεφαλιού του

  6. Πράγματι μια νέα αρχή, διότι δεν τον έχουμε δει ποτέ σε δημοτικά συμβούλια. Φαίνεται δεν πάτησε ποτέ για να μην φανεί προκατειλημμενος.

  7. Όταν ο 10.44 μιλάει για νέα αρχή, εννοεί στροφή από το παλιό. Καλά, 5 χρόνια διακυβέρνησης του σύριζα δεν έμαθε τίποτα? Ή μήπως με τα δικά του μάτια τα βλέπει όλα ρόδινα, ακόμη και τους 124 νεκρούς σε Μάτι-Μάνδρα όπου προσπαθούσαν να βρουν λάθη, αλλά δεν έβρισκαν οι συριζαίοι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog