Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η απάντηση του Κωστή Ζερβού στον Κώστα Λογοθέτη για το debate

- Advertisement -

Σήμερα παραδόθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κων/νο Λογοθέτη απαντητική επιστολή του συνδυασμού μας στην έγγραφη πρόσκλησή του για debate.
Ακολουθεί το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής μας:

Ο συνδυασμός μας «Επιλογή Ευθύνης – Κωστής Ζερβός» διά του επικεφαλής του έχει ήδη απαντήσει, με δημόσια ανακοίνωσή του, ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής ενός ανοικτού δημόσιου διαλόγου με τη μορφή debate, υπό τον όρο συμμετοχής όλων των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών.

Διά της παρούσας, σας γνωρίζουμε εκ νέου ότι η πρότασή σας χαίρει της πλήρους αποδοχής τόσο του υπογράφοντος όσο και του συνόλου του συνδυασμού μας.

Σας γνωρίζουμε δε ότι ο συνδυασμός μας δεν θα συμμετάσχει σε επιλογή δημοσιογράφων, ούτε σε κατάρτιση ερωτήσεων που συνηθίζεται στα debates, καθώς κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί τον ειλικρινή και έντιμο δημόσιο διάλογο και δεν συνάδει με τις αρχές της διαφάνειας που προασπίζει ο συνδυασμός μας και επιθυμεί το σύνολο των συνδημοτών μας.

Με εκτίμηση,
Κωστής Ζερβός
Υποψήφιος Δήμαρχος
Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων
Λουτράκι 24 Απριλίου 2019

Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “…υπό τον όρο συμμετοχής όλων των επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών.” Aυτό και μόνο καθιστά τα παραπέρα άνευ ουσίας διότι είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να συμμετάσχουν όλοι. Θα πήγαινε ποτέ κάποια υποψήφια δήμαρχος που προσφάτως αποκάλυψε απευθείας χρηματοδοτήσεις συγγενών της ο αγαπητός μι.φι.? Συνεπώς, ούτε ο κύριος Ζερβός επιθυμεί να παραστεί κατά βάθος διότι με μοναδικό όπλο την ηλικία του και τις καλοκαιρινές ευκαιριακές και προσωρινές εργασίες του όταν ερχόταν από την Πάτρα δεν είναι δυνατόν να πείσει για τις ικανότητές του να αναλάβει ολόκληρο δήμο.

  2. Αλλά τι ηθελεσ δηλαδή? Να πάνε μόνο οι μισοί να ξεγυμνωθουν? Μάλλον αυτό θα σε βόλευε. Γουσταρω που αυτό κράτησες, δείχνει πολλά. Ότι δε θέλει να ξέρει καν τις ερωτήσεις δεν το μετράς? Τόσο σου κόβει όμως ή τόσο θέλεις να δείχνεις ότι σου κόβει.

    • Μήπως δεν διαβάζεις σωστά 15.54? Ή μήπως δεν κατανοείς τι διαβάζεις? Έχεις πρόβλημα και επιχειρηματολογώ για να μην νομίζεις ότι σε συκοφαντώ: “Aυτό και μόνο καθιστά τα παραπέρα άνευ ουσίας…”. Αυτό που αναφέρεις είναι στα παραπέρα ναι ή όχι? Συν τοις άλλοις, επειδή το είπε, σημαίνει πως το πιστεύει κιόλας?

  3. Όποιος δεν φοβάται το debate, απαντάει. Ας μαζευτούν οι 5-6 από τους 8 και τότε βλέπουμε αγαπητέ 01:35 αν θα είναι τελικά ο Ζερβός ή όχι. Πάντως κανείς δεν είναι τόσο βλάκας να πει ναι σε ένα δήθεν ντιμπέιτ δύο ας πούμε ατόμων, επειδή ο κ. Λογοθέτης ψάχνει να βρει τρόπους να αυτοπροβληθεί μπας διασωθεί από την πανωλεθρία του στις εκλογές

  4. Τι να μας πει ο Λογοθέτης του απέραντου τίποτα;2011-2014 η περίοδος που έθαψε ολοκληρωτικά τον δήμο.Θα θα θα πασόκ κι άγιος ο Θεός.Κύριε Ζερβέ είστε νέος και άφθαρτος στον πολιτικό στίβο και έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας. Μακάρι να σας στηρίξουν γιατί έχετε να δώσετε πολλά.

  5. Κωστή ο πρώτος που δεν θέλει το ντιμπέιτ είναι ο Λογοθέτης.Έχει δει τα γκάλοπ και παίζει τα ρέστα του.Εσύ φίλε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.Να φοβούνται αυτοί που μας έφεραν σε αυτά τα χάλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog