Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υποψήφιος και πάλι ο Αντιδήμαρχος , Κώστας Παντελέου

- Advertisement -

Ο Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, είναι ένα άτομο νέο, και στην ηλικία και στην πολιτική, αφού εκλέχθηκε για πρώτη φορά σύμβουλος με τη δημοτική αρχή Γκιώνη το 2014.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, πριν 2,5 χρόνια τον εμπιστεύθηκε, δίνοντάς του τα ηνία μιας νευραλγικής αντιδημαρχίας.

Η τοποθέτησή του στη θέση αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, τα περισσότερα αρνητικά. Πίστευαν ότι ένας νέος ,άπειρος και χωρίς το ανάλογο πτυχίο δεν μπορεί να τα καταφέρει, ειδικά στην Πολεοδομία.

Ομως ο Κώστας Παντελέου, απέδειξε περίτρανα όχι μόνο ότι μπορεί να τα καταφέρει, αλλά και να επιδείξει πλούσιο έργο!

Αρκεί να έχει θέληση, πείσμα και όρεξη για δουλειά ! Στα αρνητικά σχόλια, απλά χαμογελούσε και έλεγε ότι θα δουλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Και το έκανε πράξη. ”Ο κόσμος έχει δίκιο, είχε πει χαρακτηριστικά. Χόρτασε από λόγια, έργα θέλει..”

Ο Κώστας Παντελέου είναι αγαπητός ακόμα και στους πολιτικούς του αντιπάλους, γιατί είναι ένα καλό παιδί πάνω από όλα! Ενας αντιδήμαρχος που δεν ξεχωρίζει τους πολίτες, ούτε τον νοιάζει σε ποια δημοτική παράταξη ανήκουν. Είναι εκεί για όλους ! Ενας αντιδήμαρχος που τηρεί πιστά το γράμμα του Νόμου και συνεργάζεται άψογα με τις υπηρεσίες του Δήμου. Ενας αντιδήμαρχος πο αφουγκράζεται τις ανάγκες των δημοτών και τρέχει στην κυριολεξία να ανταποκριθεί αμέσως !

Αντιδήμαρχο όλων των πολιτών τον χαρακτηρίζουν!

Κατάφερε να εξασφαλίσει πάνω από έξι εκατομμυρια ευρω για έργα στο δήμο!. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, οι αντίπαλοί του και μη. Συνέχισε έργα που όταν ανέλαβε, είχαν κλειδωθεί στα συρτάρια !

Αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι ο Κώστας Παντελέου, διαθέτει την αντιμισθία του ΟΛΟΚΛΗΡΗ, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή σε δουλειές για το δήμο ! Και αυτό πρέπει κάποτε να ειπωθεί !

Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών !

Ο Κώστας Παντελέου είναι και πάλι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είδαμε και καμία διαφορά εμείς στην περιοχή των Ισθμίων πάντως. Χρόνια τώρα είμαστε παρατημένοι στο έλεος του Θεού. Παρακαλάμε για άσφαλτο και μας λένε ότι δεν έχουν λεφτά.

  2. Ο Κώστας όπως σωστά γράψατε δεν έχει «ανάγκη «!!!Δεν μασάει τα λόγια του και έχει δείξει ότι κάνει ότι μπορεί !Δυστυχως είναι πολλά που θέλει να διορθώσει θα πω εγώ !Σιγουρα στην επόμενη θητεία του θα τα πραγματοποίηση !Αλλο ένα καλό χαρτί του Γκιώνη !Καλη επιτυχεια Κώστα 👍💪

  3. Μια γλίστρα υπάρχει για τα σκάφη και ειναι αδιαβατη Προκαλεί την αγανάκτηση ντόπιων και επισκεπτών Θελουμε και τουρισμό ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog