Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χαμός στη χθεσινή συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου στο Λουτράκι

- Advertisement -

 

‘Αναψαν τα αίματα στη χθεσινή συνεδρίαση ,(Πέμπτη 2 Μαΐου 2019) του Λιμενικού Ταμείου στο Λουτράκι. Με Ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ταμείου είχαν προσκαλέσει τους επαγγελματίες της παραλίας ώστε στα προ ημερησίας διάταξης  θέματα να γίνει συζήτηση για την ανάπλαση και τις κατασκευές των καταστημάτων επί της Χερσαίας Ζώνης.

Δυστυχώς δεν παραβρέθηκαν πολλοί επαγγελματίες, περίπου 8-10 άτομα. Το παρών έδωσε όμως ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, κ. Μουζάκης Αθανάσιος ο οποίος αφού άκουσε την σχετική εισήγηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργου Ρουμελιώτη, άρχισε να λέει πως όλα είναι προεκλογικά παιχνίδια.

Ο κ. Ρουμελιώτης στην εισήγησή του, ανέφερε ότι το έργο θα γίνει, αφού έχουν παρθεί όλες οι εγκρίσεις από όλα τα Υπουργεία και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τα τεύχη δημοπράτησης και οι περιβαλλοντικές μελέτες.

Ο κ. Μουζάκης συνέχισε την φραστική επίθεση στον κ. Ρουμελιώτη λέγοντας πως όλα αυτά είναι προεκλογικά τερτίπια, χωρίς ουσία και βάση και πως δεν υπάρχει κανένα δρομολογημένο έργο.

Αντίδραση υπήρξε και από τη μεριά του κ. Ρουμελιώτη, εξηγώντας πως υπάρχει η δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη Πέτρου, το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαΐου για την δημοπράτηση του έργου μέσω ΕΣΠΑ, ώστε να αρχίσουν επιτέλους οι εργασίες της πολυπόθητης ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου, προϋπολογισμού άνω των 5.000.000 ευρώ.

Αντίδραση όμως υπήρξε και από την πλευρά των επαγγελματιών που έδωσαν το παρών. Ενας εξ αυτών είπε πως τους επαγγελματίες δεν τους ενδιαφέρει η αντιπολιτευτική πολιτική του καθενός, ούτε τα λόγια τα μεγάλα. Εφτασε η στιγμή είπε να περάσουμε στην ουσία. Η ουσία πλέον είναι ότι το έργο έχει δρομολογηθεί και του χρόνου, αν όλα είναι όπως τα λέει ο κ. Ρουμελιώτης θα έχουμε μια άλλη παραλία.

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κλασικός και κουραστικός ο Μουζάκης! Φασαρία μόνο και από ουσία τίποτα! Και στο δημοτικό συμβούλιο τα ίδια..

  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑΟΣΟΣΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕΟΥΣΤ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ

  3. Ο μουζακης που στα χρόνια της δημοτικής αρχή λογοθετη έκανε το απόλυτο τιποτα!Και όλο φρου φρου και αρωματα,γι’αυτό τον λόγο να ψηφίσει ο κόσμος να τελειώνουμε από κάτι τετοιους

  4. Ο Ρουμελιωτης δεν του εδωσε και ιδιαιτερη σημασια! Αυτος που τον στολισε κανονικα και τον Μουζακη και τον Ασημακοπουλο ηταν το αλλο το παιδι ο αντιπροεδρος του λιμενικου απο τα ισθμια. (Κωστας Δημου;)Εν τω μεταξυ γελαγαν οι παρευρισκομενοι με το σωου Μουζακη.

  5. Ο Μουζάκης είναι καλός με την μπατανία, τα αμφιμασχάλια και την μεγάλη του την στολή του καζίνο. Για τα άλλα, ασ’τα να πάνε!

  6. Αυτα τα εργα σαν το παραλιακο μετωπο ειναι αρκετα δυσκολα με νομους ,εγκρισεις απο Υπουργεια κτλ.Μην ξεχναμε οτι πριν λιγα χρονια σταματουσαμε το γκρεμισμα των μαγαζιων γιατι μας ειχαν αφησει οι Κορινθιοι και ο Λογοθετης στον αερα. Οταν εχουμε φτασει στο σημειο να εχουμε ετοιμο σχεδιο και μελετη και χρηματοδοτηση και τα μαγαζια στη θεση τους ο οποιοσδηποτε καταλαβαινει οτι ςχει γινει πολυ δουλεια απο τον Ρουμελιωτη ας μην γελιόμαστε. Δεν μπορουμε να μην αναγνωριζουμε τιποτα στο βωμό της αντιπολίτευσης και της ψηφοθηρίας

  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

  8. 4,5 χρόνια εξαφανισμένοι από τις συνεδριάσεις του λιμενικού ταμείου κ το θυμήθηκαν τώρα, 21 μέρες πριν τις εκλογές.Ντροπή τους! Είναι οι ίδιοι που λέγανε” γκρεμίστε τα”, πριν 3 χρόνια.Κι όμως, αυτά τα ανθρωπάκια που διέλυσαν τα πάντα, που άφησαν το δήμο στον αυτόματο μόλις έχασαν τις εκλογές το 14, έχουν ακόμα το θράσος να ζητάνε την ψήφο μας, για να ξαναδιοικήσουν. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε βλάκες με απώλεια μνήμης.Ο κόσμος πλέον ξέρει-βλέπει-κρίνει, κ αποφασίζει για το αύριο του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog