Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βρώμισε την πόλη η Μαρία Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Καλός ο προεκλογικός αγώνας, ωραίες οι ανακοινώσεις και οι ταμπέλες, ωραία και τα διαφημιστικά banner, αλλά αυτά τα φειγ βολάν, που αρχίσανε ήδη κάποιοι να πετούν στους δρόμους και να γεμίζουν τους δρόμους, νομίζω είναι εξοργιστικό.

Από τη μια μιλούν για έλλειψη καθαριότητας και από την άλλη ρυπαίνουν οι ίδιοι την πόλη με αφισοκολλήσεις και πεταμένα φυλλάδια.Στη συνέχεια θα ξαναμιλήσουν για τη βρωμιά που επικρατεί, θα λένε πόσο βρώμικος είναι ο δήμος και κάποιοι συμπολίτες μας θα λένε  πόσο άσχετοι είναι οι υπάλληλοι της καθαριότητας..!

Πρώτη διδάξασα  η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Πρωτοπαππά που έχει κάνει σημαία την ρύπανση του περιβάλλοντος και την έλλειψη καθαριότητας του Δήμου…..αλλά φαίνεται ότι ομιλεί…..για τους άλλους!

Ως γυναίκα θα όφειλε να είναι πιο επιμελής στην νοικοκυροσύνη και την καθαριότητα, νομίζουμε!

Πεταμένα τα φυλλάδιά της με τη φωτογραφία της (τα συγκεκριμένα στην οδό Ιωάννου Λέκκα στο Λουτράκι). Τι και αν η κυρία που μένει εκεί, έχει ασπρίσει το πεζοδρόμιό της , ήρθε η Μαρία Πρωτοπαππά και πέταξε τα φυλλάδιά της.

Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, κάποιοι άλλοι τα μοίρασαν, αλλά θα έπρεπε η υποψήφια δήμαρχος να έχει μεριμνήσει, να τους έχει συμβουλεύσει και να έχει εφιστήσει την προσοχή στο θέμα της καθαριότητας!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε !

Προεκλογικό υλικό σε λάθος τόπο και με λάθος τρόπο. Σε λίγο καιρό θα βλέπουμε ΠΕΤΑΜΕΝΑ φυλλάδια των υποψηφίων στα γραμματοκιβώτια, στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, κάτω από την πόρτα μας.

Αλήθεια υπάρχει έστω και κάποιος που επέλεξε το πρόσωπο που θα ψηφίσει επειδή βρήκε ένα φυλλάδιο με τη φάτσα του; Το μόνο αποτέλεσμα που πετυχαίνουν είναι ο αρνητικός σχολιασμός.

Το σωστό φυλλάδιο το δίνει ο υποψήφιος χέρι – χέρι στον πολίτη. Αλλά δεν έχουμε πρόθεση να δώσουμε συμβουλές προς τους υποψήφιους.
Το θέμα μας είναι ότι όλα αυτά τα φυλλάδια ρυπαίνουν την πόλη μας.

Δυστυχώς οι υποψήφιοι δεν βάζουν μυαλό. Διανομή του υλικού τους έξω από κάθε σπίτι.Και σχεδόν όλα καταλήγουν στο δρόμο…

Στείλε μας και εσύ τις φωτογραφίες σου με τους υποψηφίους που βρωμίζουν την πόλη μας.

(αποστολή φωτογραφίας στο loutrakiblog@yahoo.gr με την ένδειξη “μας βρωμίζουν” – κάθε φωτογραφία να αναφέρει το δρόμο που βρέθηκε το “βρώμικο” φυλλάδιο)

Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να βάλουν μυαλό οι υποψήφιοι…

 

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε αφού της έδειξε τον δρόμο ο Γκιωνης όπως λέει και ο κύριος παπαφιλης στο φβ. Γιατί δεν μένει εκεί που ήταν… Πίσω από τον ΓΚΙΩΝΗ….. Εκεί ανήκει….

  2. Μάλιστα. Η συγκεκριμένη κυρία έξω από σπίτι της εκεί που αφήνει το αυτοκίνητο της αδειάζει ότι σκουπίδια έχει μέσα ακόμα και αποτσιγαρα και τα πετάει στον δρόμο.Και τον τελευταίο καιρό υπάρχει άνθρωπος του Δήμου και έρχεται και καθαρίζει έξω από το σπίτι της.

  3. Όχι βρε Μαρία, ο άνθρωπος βλέπει τα φειγ-βολάν που ρίχνεις διότι θαυμάζει την ομορφάδα σου. Αυτό είναι όλο. Έλα, ένοιωσες καλύτερα τώρα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog