Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στα Χανιά:«Φύγε προδότη!»

- Advertisement -

Αντιμέτωπος με «θερμή» υποδοχή βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας στην πόλη των Χανίων, στο πλαίσιο των μίνι διακοπών που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν κατά του πρωθυπουργού ζητώντας του να φύγει από τα Χανιά κατηγορώντας τον για «προδοσία» όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και το «ξεπούλημα της Μακεδονίας».

 

Στο βίντεο, που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά, ακούγονται οι αποδοκιμασίες, ενώ σε κάποιο σημείο ένας πολίτης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό που βρίσκεται στο όχημά του, λέει: «Έλα, η σαβούρα ήρθε!».

 

Σημειώνεται ότι, λίγες μόνο ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές είναι έκδηλη η απογοήτευση και ο θυμός που επικρατεί στην κοινωνία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Κορυφαία υπουργικά στελέχη αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τις κυβερνητικές αποφάσεις.

https://www.facebook.com/239059192856378/videos/607791553032695/

 

Πηγή: in.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προφανώς οι ανταποκριτές σας έχουν πρόβλημα προσαρμογής στην πραγματικότητα. Είτε σας αρέσει είτε όχι, ο Τσίπρας στα Χανιά αποθεώθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog