Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρία Μενούνος: Ηρθε στην Ελλάδα και το διαφημίζει παντού

- Advertisement -

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ελλάδα για το γάμο καλού της φίλου και μοιράζεται υπέροχες φωτογραφίες στα social media που είναι ιδιαίτερα ενεργή

Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μπορούσε να μην αναρτήσει φωτογραφίες από το ταξίδι στην Ελλάδα…

Ο λόγος για τη δημοφιλή παρουσιάστρια, Μαρία Μενούνος, που παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο χωριό της στο Άκοβο Αρκαδίας τον αγαπημένο της εδώ και χρόνια, Κέβιν Αντεργκάρο, κι επέστρεψε στην πατρίδα της για έναν άλλο γάμο, αυτόν του φίλου της Σωτήρη Κυρανάκου.

Η γνωστή παρουσιάστρια, λοιπόν ανάρτησε μια φωτογραφία που την δείχνει να κρατά το τιμόνι ενός ιστιοπλοϊκού ντυμένη απλά με μια κρεμ παντελόνα και ένα τζιν μπουφάν και γράφοντας στην λεζάντα: «Επιστροφή στην μητέρα γη. Είμαι ενθουσιασμένη που παντρεύω τον φίλο μου Σωτήρη Κυρανάκο».

 

Σε μια άλλη φωτογραφία, εικονίζεται με τον σύζυγό της και τον φίλο της ενώ λίγο αργότερα ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της στην Κρήτη. Η Μαρία Μενούνος εικονίζεται με ένα κίτρινο μαγιό που τονίζει το εκπληκτικά γυμνασμένο κορμί της δίπλα σε μια πισίνα ενώ στις άλλες αποτύπωσε το τοπίο.

 

 

Πηγή: thetoc.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog