Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Γιάννη Καραπανάγου

- Advertisement -

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Γιάννη Καραπανάγου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να μην εξάρω τις αυτόβουλες και πλέον του καλώς εννοούμενου δημοσιογραφικού καθήκοντος, καταβληθείσες προσπάθειες από το επιτελείο του loutrakiblog, για όσο το δυνατόν πληρέστερη και ανεξάρτητη ενημέρωση, τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν την Κορινθία και ιδιαίτερα τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, αποδεικνύοντας με την πολυετή λειτουργία και την μεγάλη επισκεψιμότητά του, ότι οι τυχάρπαστοι και ενίοτε αργυρώνητοι δημοσιογραφίσκοι, που κατά καιρούς εμφανίζονται στην περιοχή μας και μετά από λίγο καιρό εξαφανίζονται, δεν έχουν απήχηση στον πολίτη και κατ ‘επέκταση στον δημότη.

  2. Από θέσεις ρε παιδιά πως πάμε? Τι στην ευχή, ‘ψηφίστε μας και θα δείτε” είναι το moto? Στου κασίδι το κεφάλι θα μάθουμε?

    • Ήμαρτον τι αλλο θα διαβάσουμε! Βρε άνθρωπε το βιντεο της παρουσίασης του προγραμματος εχει αναρτηθεί εδω και μερες. Ξεστραβωσου πρωτα και ασε τις εξυπναδες

  3. γιτι ρε φιλε οι αλλοι που ειχαν θεσεις τι εκαναν τοσα χρονια ; ειδε αναπτυξη ο δημος ;εκτος απο τα μπιτσομπαρα που δουλευουν ρολοι τι αλλο λειτουργει σωστα;;εγω θα στηριξω τον κο Καραπαναγο ειναι ανθρωπος ποιοτικος κ ο συνδιασμος του απαρτιζεται απο ανθρωπους επισης ποιοτικους .Βαρεθηκα να βλεπω ποτακηδες κ ξενυχτακηδες στο προσκηνιο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog