Δυο φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος το καλοκαίρι του 2018 κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει αίσθηση στα social media.

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..», γράφει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε που δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες  στο Twitter.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

ArisPortosalte@ArisPortosalte

Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!
Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.
Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..

1.007

Στη συνέχεια ο Αδωνις Γεωργιάδης άρπαξε την ευκαιρία να εξαπολήσει πυρ κατά του πρωθυπουρού στο Twitter και να απαιτήσει απαντήσεις για τις διακοπές του πρωθυπουργού πέρυσι το καλοκαίρι. «Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι» έγραψε στη δική του ανάρτηση.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Επειδή οι διακοπές του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να είναι κρυφές και επειδή ο Πρωθυπουργός που μάχεται τις Ελίτ και πολεμά υπέρ των πτωχών είναι περίεργο να κάνει πολυτελείς διακοπές σε σκάφος: α) ποίου είναι το σκάφος; β) πότε πήγε; Επειδή είναι λαλίστατοι https://tomanifesto.gr/skafatos-kai-poyratos-apolamvanei-ti-thalamigo/ 

504

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!: Αλ. Τσίπρας, καλοκαίρι 2018: Η Ελλάδα θρηνούσε τους…